10.8 C
București
duminică, 3 martie, 2024
Google search engine
StiriCând va avea loc meciul de dublu al jucătoarelor de tenis românce...

Când va avea loc meciul de dublu al jucătoarelor de tenis românce Jaqueline Cristian, Sorana Cîrstea și Ana Bogdan la Australian Open?


Luni, Jaqueline Cristian, ocupanta locului 84 în clasamentul WTA, se va confrunta în primul tur la Australian Open cu Katerina Siniakova, clasată pe locul 49 în lume. Meciul lor va avea loc pe terenul 5, în jurul orei 07.00.

Marți, Sorana Cîrstea, aflată pe locul 26 în ierarhia WTA și favorită 22, va începe primul tur cu Yafan Wang, numărul 97 mondial. Această întâlnire va avea loc pe terenul 13, fiind al treilea meci, cu prima partidă de simplu masculin începând la ora 02.00.

Tot marți, Ana Bogdan va evolua în primul tur la dublu alături de partenera ei spaniolă, Rebeka Masarova. Adversarele lor vor fi echipa Ulrikke Eikeri/Catherine Harrison (Norvegia/SUA), iar meciul va fi al doilea de pe terenul 5.

De menționat că, în competiția de simplu, Ana Bogdan a fost eliminată în prima rundă duminică, după un meci dificil cu cehoaica Brenda Fruhvirtova, venită din calificări și clasată pe locul 110 mondial, cu scorul de 2-6, 6-4, 6-3.

Olivia Cucoș
Olivia Cucoșhttp://canal33.ro
Jurnalist cu experienta in domeniul jurnalismului sportiv si reputatie consolidata ca redactor al postului Tv Moldova1, Televiziunea naţională moldovenească, prezentatoare şi coordonatoare al comunicării pentru Federaţia de Fotbal a Republicii Moldova şi ca reporter al Digi Sport, Olivia este realizatoarea si prezentatoarea emisiunii Sport al Canal 33 HD
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments