14.3 C
București
vineri, 24 mai, 2024
Google search engine
Alegeri 2024Cătălin Cîrstoiu rămâne candidatul comun PSD-PNL la Primăria Capitalei. Până când?!

Cătălin Cîrstoiu rămâne candidatul comun PSD-PNL la Primăria Capitalei. Până când?!

Managerul Spitalului Universitar din Capitală, Cătălin Cîrstoiu, rămâne candidatul comun al PNL și PSD pentru fotoliul de primar general Bucureștiului la alegerile locale din 9 iunie.

O nouă decizie de confirmare a candidaturii acestuia a fost luată în seara zilei de 15 aprilie, după mai bine de cinci ore de discuție între liderii pesediști și liberali.

Neoficial, surse din interiorul ambelor partide susțin că soluția Cătălin Cîrstoiu nu pare a fi cea mai inspirată, acesta plasându-se constant pe locul al treilea în sondajele care vorbesc despre preferințele bucureștenilor în vederea alegerii noului primar general.

Numai că nici oamenii lui Marcel Ciolacu, nici cei ai lui Nicolae Ciucă, nu au găsit o altă variantă de înlocuire a lui Cîrstoiu. Cel mai recent nume vehiculat, Daniel Băluță, actualul primar al sectorului 4, pentru a deveni noul candidat al alianței electorale PSD-PNL, a refuzat propunerea făcută.

În aceste condiții e de așteptat o nouă rundă de discuții pe acest subiect, la finele săptămânii, iar luni, 22 aprilie, dacă nu se va găsi o altă soluție, candidatura lui Cătălin Cîrstoiu va fi oficial înregistrată la Biroul Electoral Municipal.

Liderii PSD și PNL l-au prezent pe 19 martie pe medicul Cătălin Cîrstoiu în postura de candidat la fotoliul de primar general al Capitalei, dar în luna scursă au existat o serie de momente controversate privind această alegere, dar și unele fapte profesionate consumate recente din partea personajului în cauză.

Vasile Trofim
Vasile Trofimhttp://canal33.ro
Vasile Trofim a intrat in presa la scurt timp după 1992. A început mai întâi ca fotoreporter-colaborator la Evenimentul zilei, in vremea în care director era Ion Cristoiu, a contribuit la cresterea săptămânalului „Expres Magazin” si a ziarului bucureștean „Ora”. Prins in tumultul vieții economice a ultimilor ani a scris pentru publicația online revista-patronatelor.ro. Se declară un fan necondiționat al stilului jurnalistic promovat de regretata Jeana Gheorghiu, a cărui școală de specialitate a și urmat-o dealtfel.
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments