14.6 C
București
vineri, 24 mai, 2024
Google search engine
Alegeri 2024PNL exclude susținerea lui Cristian Popescu Piedone la alegerile locale din 9...

PNL exclude susținerea lui Cristian Popescu Piedone la alegerile locale din 9 iunie

Partidul Național Liberal nu a luat niciun moment în calcul varianta de a-l susține pe Cristian Popescu Piedone în alegerile locale din 9 iunie.

Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuţ Stroe, a declarat luni, 15 aprilie, pentru Prima News, că personal exclude o susţinere a lui Piedone la Primăria Capitalei.

El a adăugat că i se pare mult mai ușor să te afişezi în precampanie alături de lăutari sau mâncând parizer și covrigi în piaţă, dar asta nu oferă garanții legate de adevăratele competenţe cerute în zona administraţiei centrale.

E foarte simplu să te afişezi în precampanie cu lăutari alături, mâncând covrigi în piaţă, parizer. Acest lucru nu echivalează competenţe în zona administraţiei, acest lucru nu ţine loc de responsabilitate şi management la Primărie, lucruri pe care Cîrstoiu le are. Piedone, din punctul meu de vedere, apropo de scenariul avansat, nu. E cât se poate de evident, avem un candidat, de ce vorbim despre Piedone? De ce comentăm aceste scenario-fitil de fiecare dată? De ce acest om este pus zi de zi să explice fel de fel de lucruri care cel puţin până în acest moment s-au dovedit a fi false”, s-a arătat contrariat fostul ministru liberal.

Ionuț Stroe a adăugat și faptul că Piedone „are o mişcare scenică şi audienţe impresionante pe internet”, subliniind că candidatul comun PNL – PSD, Cătălin Cîrstoiu, la rându-i „are un bagaj de cunoştinţe, un proiect, experienţă şi o bună reputaţie”.

„Abia aştept să ajungem la momentul dezbaterilor, când se va fi terminat cu circăraia asta, cu pozele frumoase făcute prin târguri şi ogoare”, a conchis același Ionuț Stroe.

Vasile Trofim
Vasile Trofimhttp://canal33.ro
Vasile Trofim a intrat in presa la scurt timp după 1992. A început mai întâi ca fotoreporter-colaborator la Evenimentul zilei, in vremea în care director era Ion Cristoiu, a contribuit la cresterea săptămânalului „Expres Magazin” si a ziarului bucureștean „Ora”. Prins in tumultul vieții economice a ultimilor ani a scris pentru publicația online revista-patronatelor.ro. Se declară un fan necondiționat al stilului jurnalistic promovat de regretata Jeana Gheorghiu, a cărui școală de specialitate a și urmat-o dealtfel.
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments