10.8 C
București
duminică, 3 martie, 2024
Google search engine
StiriLifestyleCătălin Crișan a trecut cu brio printr-un episod dureros al vieții

Cătălin Crișan a trecut cu brio printr-un episod dureros al vieții

Cătălin Crișan, una dintre legendele muzicii românești, a fost recent supus unei intervenții chirurgicale de urgență, luptând cu dureri îngrozitoare cauzate de o hernie de disc laterală. La vârsta de 56 de ani, artistul a împărtășit publicului său drama prin care a trecut, postând pe rețelele sociale imagini emoționante și un mesaj de recunoștință pentru medicul care l-a salvat.

Cătălin Crișan a ajuns la spital în urma unor dureri insuportabile, care au necesitat o intervenție chirurgicală imediată. Artistul și-a împărtășit cu curaj experiența dificilă prin care a trecut, postând fotografii într-un cărucior cu rotile și mulțumind medicului Cristescu Mihai Adrian pentru intervenția salvatoare.

„Bună seara! Vreau să-i mulțumesc domnului doctor Cristescu Mihai Adrian pentru că m-a operat și că acum mi-e bine”, a scris artistul pe rețelele de socializare.

Artistul a scos în evidență curajul necesar pentru a vorbi despre suferință și a subliniat importanța de a căuta ajutor.

Cătălin Crișan, pe patul de spital, a rămas optimist în ciuda tuturor încercărilor prin care a trecut

 „La o dublă operație de hernie de disc laterală, la ce-am putut îndura, dânsul m-a salvat și m-a ajutat să scap de acele dureri GROAZNICE. N-a avut curaj să se implice niciun medic neurochirurg. Dânsul și-a asumat această răspundere”, a mai scris acesta pe pagina sa de Facebook.

Artistul și-a încheiat mesajul de pe pagina sa cu mulțumiri către partenera de viață, menționând că aceasta a avut grijă de el în timpul recuperării: „Îi mulțumesc partenerei mele de viață pentru ca a avut și are grija de mine!”.

În mijlocul provocărilor, Cătălin Crișan a găsit o rază de lumină personală. După două divorțuri anterioare, artistul trăiește o nouă poveste de dragoste. Cu toate acestea, el alege să păstreze un anumit nivel de discreție, oferind detalii limitate despre partenera sa, dar subliniind importanța echilibrului între viața publică și cea privată.

„Este totul în regulă și vizavi de copii și vizavi de viața personală. Noi mergem peste tot împreună, nu este nicio problemă. Dar una e să ascunzi și una este ca, ostentativ, să dorești să apară”, a declarat artistul pentru Antena Stars.

Carmen Gone
Carmen Gonehttp://canal33.ro
„Într-o lume a televiziunii, pasiunea devine putere” Cu o poziție de Producător Executiv la Canal 33, absolventă a Școlii de Televiziune Tudor Vornicu și studentă la Facultatea de Științele Comunicării. Cu o viziune proactivă și o pasiune profundă pentru arta acestei industrii, aduce contribuția în lumea dinamică a televiziunii de peste 6 ani. Cu o experiență semnificativă în producțiile de divertisment, a fost o prezență esențială în realizarea unor programe de succes pentru Antena 1 și Antena Stars. Implicarea constantă și experiența solidă o definesc ca un profesionist dedicat în domeniul media și divertisment.
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments