10.8 C
București
duminică, 3 martie, 2024
Google search engine
StiriInternCătălin Scărlătescu a păstrat la cozonacul de Crăciun, dar și la sarmale,...

Cătălin Scărlătescu a păstrat la cozonacul de Crăciun, dar și la sarmale, un preț aproape la fel cu cel din 2022

Cozonacul lui Cătălin Scărlătescu va costa anul acesta, de Crăciun, 99 de lei, bucata, în creștere cu doar un leu față de aceeași perioadă a anului trecut. Gramajul produsului este de 900 de grame.

Fostul membru al juriului emisiunii „Chefi la cuțite”, de la Antena 1, a reușit să păstreze prețul jos și la oala cu sarmale.

Astfel, de acest Crăciun cei care vor comanda o porție de 13 sarmale de la Chef Cătălin Scărlătescu vor plăti 69 de lei, față de 60 de lei, în 2022, cât costa porția de 12 sarmale. În schimb, anul acesta 27 de sarmale vor scoate din buzunarele doritorului 137 de lei. Diferența de anul trecut este însă nesemnificativă, în condițiile în care o porție de 27 de sarmale costa în 2022, în aceeași perioadă de timp, 134 de lei.

Chef Cătălin Scărlătescu susține că folosește atât pentru prepararea cozonacului, cât și pentru cea a sarmalelor o rețetă proprie, în care nu adaugă deloc conservanți sau coloranți.

Dacă în cazul cozonacului ciocolata neagră belgiană este „regină”, în cazul sarmalelor, acestea sunt fierte la foc mic, preț de patru ore, în oale speciale.

Comenzile trebuie făcute în avans, cu minim 24 de ore, iar livrarea produselor se face cu flota proprie a restaurantului bucătarului, în raza Bucureștiului și a județului Ilfov.

Produsele sunt făcute manual, decorate în mod unic și împachetate în ambalaje de unică folosință.

Altfel, pentru amatorii de senzații tari, prețul unui kilogram de salată de boeuf cu carne de vită este, tot la Chef Cătălin Scărlătescu, de 75 de lei. Îndrăgitul chef dă asigurări că în acest caz folosește legume proaspete, adică cartofi și morcovi, în principal, dar și maioneză, muștar, ouă, zeamă de lămâie, sare, dar și gogoșari și castraveți murați, și desigur, carne de vită.

Vasile Trofim
Vasile Trofimhttp://canal33.ro
Vasile Trofim a intrat in presa la scurt timp după 1992. A început mai întâi ca fotoreporter-colaborator la Evenimentul zilei, in vremea în care director era Ion Cristoiu, a contribuit la cresterea săptămânalului „Expres Magazin” si a ziarului bucureștean „Ora”. Prins in tumultul vieții economice a ultimilor ani a scris pentru publicația online revista-patronatelor.ro. Se declară un fan necondiționat al stilului jurnalistic promovat de regretata Jeana Gheorghiu, a cărui școală de specialitate a și urmat-o dealtfel.
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments