22.3 C
București
sâmbătă, 13 aprilie, 2024
Google search engine
StiriLifestyleCe facem în weekendul 1-3 martie?

Ce facem în weekendul 1-3 martie?

Ce facem vineri, 1 martie?

La Arenele Romane de la ora 20.00 concertează Vunk și ne aduc un album nou, o călătorie prin experiențele trăite în ultima vreme. „DE LUNI PÂNĂ DUMINICĂ” este al zecelea album al lor și albumul cu cele mai multe piese din toate de până acum, așadar dacă vă plac versurile lor, prețul unul bilet pornește de la 55 de lei pentru tinerii sub 23 de ani.

De la ora 19.00 la Sala Palatului are loc spectacolul „Mamma Mia!”, care se întoarce în forță după o pauză de doi ani, cu o distribuție de excepție (Loredana, Horia Brenciu, Anca Turcașiu) . Artiștii vor dansa și vor cânta alături de spectatori pe muzica inspirată de celebra formație ABBA, într-o poveste despre dragoste și familie, plină de energie, amuzament și culoare. Prețurile pornesc de la 119 lei.

Cele mai cunoscute hituri ale formației 3 Sud-Est vă așteaptă să le fredonați împreună cu cei trei artiști la Hard Rock Cafe de la 21.30. Prețul unui bilet începe de la 149 de lei.

Ce facem sâmbătă, 2 martie?

Nu poate să treacă weekendul fără o recomandare de piesă de teatru , așadar la Teatrul Dramaturgilor Români de la ora 19.00 se joacă „6 comedii ușoare pentru oameni triști” la sala Iosif Naghiu, avându-i în distribuție pe Răzvan Vasilescu și Letiția Vlădescu.

Tot sâmbătă, Mandinga setează toate șoldurile pe modul „dans” cu un concert de muzică latino cum n-a văzut nici Cuba. Meniul gourmet e la fel de „caliente” ca dragostea despre care se cântă, iar lista de vinuri e una pe măsură la 14th Lane de la 19.30. Prețurile pentru bilete pornesc de la 65 de lei.

La Club 99 de la ora 22.00 vă puteți detensiona cu o porție bună de râs la Show-ul de stand-up comedy , alături de Mocanu, Andrei Ciobanu, Banciu și Cîrje. Prețul unui bilet este de 72 de lei.

Ce facem duminică, 3 martie?

Împreună cu cei mici puteți merge la „Legenda lui MARTIE” la Teatrul Coquette de la ora 11.00.Spectacolul este inspirat de o frumoasă legendă românească din nordul țării, care spune că lunile anului s-au înțeles ca fiecare să stea pe cer până când Soarele va fi răsărit de 30 de ori. Cu ce iese Martie în evidență, aflați la spectacol în compania actorilor Mihai Căpățână, Ruxandra Bălașu și Gabriel Costan. Prețul unui bilet este de 40 de lei.

Începând cu ora 19.00 are loc Balul Bucurestiului de Demult, la Intercontinental Athenee Palace, unde vă puteți delecta cu o cină desăvârșită , acompaniați de muzică live interbelică și momente de dans și umor. Dresscodul este evident: anii ’20. Prețul unui bilet cu cină inclusă și acces la spectacol este de 325 de lei de persoană.

„Piaf the Show”, spectacolul care a electrizat Broadway-ul în interpretarea extraordinarei Nathalie Lermitte, considerat cel mai mare succes francofon din lume, a avut mai mult de 600 de reprezentații în peste 50 de țări, iar acum ajunge pe scena Sălii Palatului de la ora 19.00. Prețurile pornesc de la 155 de lei.

Oana Duțu
Oana Duțuhttp://canal33.ro
Absolventă U.N.A.T.C, secția actorie este un insider al industriei filmului, teatrului, publicităţii şi evenimentelor. Din 2019 realizează şi prezintă emisiunea ,,Despre Filme” la Canal 33 HD, este editor de modă şi lifestyle al siteului www.canal33.ro şi realizatoarea rubricii „Despre stil”.
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments