14.6 C
București
vineri, 24 mai, 2024
Google search engine
DiverseCe facem în weekendul 17-19 mai?

Ce facem în weekendul 17-19 mai?

Ce facem vineri, 17 mai?

„Magia bună se observă de aproape” este un proverb mai nou, se pare. Magitot vine cu toată magia și cu un minunat spectacol la Teatrul Roșu de la 19.30. Iar important nu este faptul că el este singurul magician român dublu finalist la „Românii Au Talent”. Nu! Important este că tu vei vedea un super spectacol, te vei distra pe bune și vei avea un râs care se va auzi de departe, pentru că el, Magitot, este mai mult decât magic. Este Smart Magic. Prețul unui bilet este de 55 de lei.


Jonathan Dassin, fiul marelui cântăreț Joe Dassin și nepotul celebrului cineast Jules Dassin, ajunge pentru prima oară în Romania, în cadrul turneului „Jonathan 2024” și va susține 2 concerte de excepție la Sala Luceafărul din Capitală, pe 17 mai de la ora 20:00 și pe 18 mai de la ora 19:00. După un prim album de succes și un album tribut tatălui său, „À toi, Joe Dassin”, Jonathan decide să pună în scenă o serie de concerte Tribut Joe Dassin, dar și să-și prezinte succesele personale. Prețurile încep de la 190 de lei.


Băieții de la 3 Sud Est te așteaptă la Hard Rock Cafe de la 21.30 pentru un concert de excepție, cu cele mai tari hituri pe care le-au lansat în cei 26 de ani de activitate muzicală, un spectacol deosebit plin de povești, trăiri și emoții! Prețurile încep de la 159 de lei.

Ce facem sâmbătă, 18 mai?

De la ora 10 are loc evenimentul sportiv caritabil intitulat „Game, set, heal” prin care se sărbătoresc victoriile copiilor și ale adulților în lupta cu afecțiunile oncologice și se lansează un nou program terapeutic dedicat recuperării lor.
Și pentru că ne dorim să participați cu mic cu mare pentru a-i susține, evenimentul se va desfășura pe 2 terenuri alăturate, unul destinat reprizelor de tenis demonstrativ și competițiilor și celălalt în care cei mici se pot bucura de ateliere distractive, pictură pe față, inițiere în tenis și tras cu arcul. Prețurile încep de la 106 lei.


Mult-stimata stea a muzicii fado, Mariza, revine în România la Sala Palatului de la ora 20.00 pentru un nou și emoţionat concert oferit fanilor de inconfundabila artistă portugheză! În ultimele două decenii, Mariza s-a transformat dintr-un fenomen local, cunoscut doar unui mic cerc de admiratori din Lisabona, într-una dintre cele mai apreciate şi vândute vedete ale circuitului muzical internațional. Starul portughez a sărbătorit cea de-a douăzecea aniversare a carierei sale și cei 100 de ani de la naşterea regretatei Amália Rodrigues cu primul ei album complet, de piese clasice. Prețurile încep de la 152 de lei.


Macanache lansează cel de-al 10-lea album – „Gimnastică lirică”, de la ora 15.00 la Arenele Romane. La fel cum există gimnastica artistică, pe care Macanache a practicat-o timp de aproape un deceniu, gimnastica lirică îmbină perfecțiunea din sport cu libertatea de exprimare oferită de rap și poezie. Prețurile încep de la 100 de lei.

Ce facem duminică, 19 mai?

Târgul Internațional de Bijuterie Contemporană Autor, singurul târg de acest profil și calibru din Europa de Est, invită publicul, pe 18 și 19 mai 2024, la cea de-a 21-a ediție. Peste 60 de designeri din peste 20 de țări din toată lumea vin să-și etaleze cele mai noi colecții de bijuterii în fața publicului, în centrul Bucureștiului, la Ghica House. Prețul pentru o zi de acces este de 21 de lei. Spor la cumpărături!


Nu se poate un weekend fără o recomandare la teatru, așadar de la 19.30 la Teatrul Dramaturgilor Romani, se joacă spectacolul „Plicul” după textul lui Liviu Rebreanu unde se construiește un univers în care se întâlnesc intrigile amoroase, șicanele politice, lupta pentru putere, oamenii cu lumini și umbre care dau viață unei comunități din provincie. În acest oraș mic cu gară mare, rivalitățile sunt la ordinea zilei, iar comploturile la tot pasul. Din distrubuție fac parte actorii Gabriel Fătu, Alexandra Velniciuc, Dani Popescu, Andrei Duban, Dan Tudor, Tudorel Filimon și alții. Prețul unui bilet este de 100 de lei.


De la ora 19.00 la Terasa Comics Club te așteaptă un Maraton de Stand-up cu 8 numere pline de haz ale stand-uperilor tăi preferați care abia așteaptă să-ti povestească cele mai trăznite întâmplări din viața lor, așa că pregătește-te să râzi cu lacrimi. Prețul unui bilet este de 69 de lei.

Oana Duțu
Oana Duțuhttp://canal33.ro
Absolventă U.N.A.T.C, secția actorie este un insider al industriei filmului, teatrului, publicităţii şi evenimentelor. Din 2019 realizează şi prezintă emisiunea ,,Despre Filme” la Canal 33 HD, este editor de modă şi lifestyle al siteului www.canal33.ro şi realizatoarea rubricii „Despre stil”.
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments