22.3 C
București
sâmbătă, 13 aprilie, 2024
Google search engine
StiriLifestyleCe facem în weekendul 23-25 februarie?

Ce facem în weekendul 23-25 februarie?

Ce facem vineri, 23 februarie?
De la ora 20.00, la Sala Palatului, are loc concertul „Holograf-Cele mai frumoase”. Sunetul inconfundabil al trupei Holograf ne va purta prin amintiri spre zilele în care dansam liber și visele noastre nu cunoșteau limite.Lasă-te cuprins de farmecul melodiilor nemuritoare și de atmosfera live a concertului, o experiență care ne va face inima să bată mai tare. Prețul unui bilet începe de la 50 lei.

De la ora 21.30 la Hard Rock Cafe , trupa VOLTAJ te aşteaptă la un concert special de Dragobete, în care vei regăsi atât hituri fără vârstă, cât și cel mai noi piese al trupei.La fiecare show, VOLTAJ aduce în faţa publicului un adevărat univers muzical, plin de energie.

De la ora 19.00 la Comics Club vă așteaptă Sorin, Toma, Popescu și Mitran pentru o seară de stand-up, care se va lăsa cu mai multe porții de râs, menite să vă destindă după o săptămână încărcată.

Ce facem sâmbătă, 24 februarie?

La un an de la succesul răsunător pe care l-a avut la Sala Palatului în 2023, Boney M. feat Liz Mitchell revine pe 24 februarie 2024 revine cu un concert aparte. Celebrul grup susţine un show LIVE cu band, eveniment rar pe scenele din România, asadar de la ora 20.00 vă puteți convinge de impactul fascinant pe care muzica celebrului grup Boney M. îl are de atâtea decenii. Prețurile unui bilet pornesc de la 152 de lei.

Tot de Dragobete, Julie Mayaya și trupa Jukebox vă așteaptă la 14th Lane, de la 19.30 pentru un show, plin de energie, electrizant cu cele mai frumoase coveruri de dragoste. Prețul unui bilet începe de la 70 de lei.

De la ora 20.00 trupa Partizan vă așteaptă la XS CLUB de pe bulevardul Magheru 23 la concertul intitulat sugestiv, cu umorul cu care ne-au obișnuit- Păpușea Masculină (Concert de Dragobete).Prețurile pornesc de la 80 de lei.

Ce facem duminică, 25 februarie?

De la ora 11.00 puteți merge cu cei mici la Teatrul Coquette pentru a vedea împreună „Hainele cele noi ale Împăratului”. Celebrul basm al lui Hans Christian Andersen a dat naștere unui spectacol plin de umor și învățăminte. În esență este o poveste despre mândrie, minciună și adevăr, evocată cu talent de actorii Teatrului Coquette. Prețul unui bilet este de 40 de lei.

Nu poate să treacă weekendul fără o recomandare de mers la teatru! La Godot, Răzvan Vasilescu ne învață despre adevăr într-un spectacol–confesiune ce relatează drama unui profesor de literatură condamnat să își înfrunte destinul, din nou și din nou, în fața spectatorilor. La această reprezentatie, publicul se va putea bucura de prezența autorului textului original „Profu’”, dramaturgul de origine belgiană – Jean-Pierre Dopagne.

Oana Duțu
Oana Duțuhttp://canal33.ro
Absolventă U.N.A.T.C, secția actorie este un insider al industriei filmului, teatrului, publicităţii şi evenimentelor. Din 2019 realizează şi prezintă emisiunea ,,Despre Filme” la Canal 33 HD, este editor de modă şi lifestyle al siteului www.canal33.ro şi realizatoarea rubricii „Despre stil”.
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments