23.6 C
București
sâmbătă, 13 iulie, 2024
Google search engine
StiriLifestyleCe facem în weekendul 5-7 iulie?

Ce facem în weekendul 5-7 iulie?

Ce facem vineri, 5 iulie?

La începutul lunii iulie, Bucureștiul devine pentru 3 zile gazda muzicii europene interbelice. „Festivalul Internațional de Muzică Interbelică” propune o incursiune fascinantă în lumea armoniilor celebre de tango, swing, charleston, foxtrot, jazz sau café. Lasă-te cucerit de mirajul perioadei interbelice și vino în universul sonor al muzicilor celebre, care au asigurat cortina sonoră a marilor capitale europene de la ora 19.30, la Sala Radio. Prețurile încep de la 100 de lei.


Cel mai mare festival din București, SAGA este o experiență complet diferită, care prezintă viziunea noastră asupra imaginației și creativității fascinante într-un loc special la Romaero Băneasa. Festivalul ține tot weekendul, așadar de vineri până duminică te poți bucura de invitați ca Nicki Minaj, Armin van Buuren, Rita Ora, Nico Moreno, Dennis Lloyd și alții. Prețurile încep de la 220 pentru o singură zi de acces.


La Palatul Regal – Muzeul Național de Artă al Romaniei – Sala Auditorium, de la ora 20.00 artiști din 20 de țări aduc în festival un mix eclectic de stiluri și ritmuri pentru gusturi diverse. „Jazz lover” sau nu, vino pentru o experiență sonora inedită – concerte, recitaluri, seri de jam sessions, spectacole de gală. Jazzul se simte, se trăiește, se visează! Prețul unui bilet este de 95 de lei.


Ce facem sâmbătă, 6 iulie?
La J’ai Bistrot continuă seria de „Silent Parties” de la ora 20.00, așadar pregătește-te să-ți așezi căștile pe cap și să te bucuri din plin. Legendele urbane se adună la pupitrul de DJ și vor încânta publicul cu ritmurile preferate pe cele 3 canale muzicale. Prețul unui bilet este de 42 de lei.


Lansat in 1999, „Fenomental” este un album cult romanesc, care pare sa sfideze timpul. La Arenele Romane, cu ocazia împlinirii a 25 de ani de la lansarea acestuia, Vița de Vie pregătește un show mamut în care albumul „Fenomental” va fi cântat integral. Prețul unui bilet este de 133 de lei.


Expoziţia de Artă Textil Tactil | Senzorial | Textil este deschisă ȋn perioada 20 iunie-20 iulie 2024, ȋn spaţiul Muzeului de Artă Populară Nicolae Minovici. Materialele suprinzătoare generează senzații complexe , creând un spectacol vizual inedit, seducător.

Ce facem duminică, 7 iulie?
O poveste deosebită, despre un motan mai special, vorbăreț, dar și isteț
Motanul nostru îl ajută pe stăpânul său să devină bogat, luând-o pe fata împăratului de soție. Oare cum reușește acest lucru? Aflăm, împreună cu cei mici la Terasa Florilor, de la ora 11.00. Prețul unui bilet este de 32 de lei.


În inima codrului, în aceast univers dual, binele și răul se confruntă în eterna luptă pentru supremație, iar eroii și creaturile mitice deopotrivă pășesc dincolo de granițele cunoscute pentru a-și croi propriile destine. Având o distribuție ce îmbină 2 generații, în frunte cu Maia Morgenstern, dar și actori mai tineri, la teatrul Godot Palatul Bragadiru, de la ora 17.00. Prețurile încep de la 85 de lei.

Hohote de râs te așteaptă la Club 99, de la ora 20.00, menite să vă destindă după o săptămână plină, alături de stand-uperii tăi preferați, Maria Popovici, Mincu, Banciu și Bogzi. Prețul unui bilet este de 72 de lei.

Oana Duțu
Oana Duțuhttp://canal33.ro
Absolventă U.N.A.T.C, secția actorie este un insider al industriei filmului, teatrului, publicităţii şi evenimentelor. Din 2019 realizează şi prezintă emisiunea ,,Despre Filme” la Canal 33 HD, este editor de modă şi lifestyle al siteului www.canal33.ro şi realizatoarea rubricii „Despre stil”.
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments