23.6 C
București
sâmbătă, 13 iulie, 2024
Google search engine
StiriLifestyleVoia bună și muzica au pus stăpânire din nou pe plaja Mării...

Voia bună și muzica au pus stăpânire din nou pe plaja Mării Negre, o dată cu debutul Neversea 2024! Inna a fost vedeta primei seri!

Peste 80.000 de oameni au fost prezenți la întâlnirea cu deschiderea Festivalului Neversea, cel mai mare organizat pe plajă din Europa, în după amiaza și seara datei de joi, 4 iunie.

Voia bună și dorința de a se întâlni cât mai repede cu vedetele preferate anunțate pe afișul showului se putea citit în ochii majorității participanților, în marea lor majoritate, tineri și foarte tineri. Iar asta i-a făcut să nu simtă când au trecut cele 12 ore petrecute în ritmul muzicii!

Așteptarea între cele două ediții ale festivalului s-a topit ca prin farmec odată cu primele acorduri muzicale ce au răsunat pe plaja din zona bătrânului Tomis.

Inna știe deja cum să-și surprindă și să-și seducă fanii din orice colț al planetei

Vedeta noastră internațională Inna a arătat, o dată în plus, de ce și prin ce rețete știe să-și câștige fanii. A arborat o ținută care l-a convins din capul locului până și pe cel mai neutru spectator prezent că se află în fața unui dintre marile showuri ale anului și că are de fapt întâlnire cu o parte a istoriei muzicale actuale.

Iar atunci când Inna le-a împărtășit celor prezenți cât este de fericită să revină de fiecare dată acasă și, mai ales, la Marea Neagră, s-au spulberat parcă și ultimele umbre de timiditate inerente parcă fiecărui debut de ediție.

play-sharp-fill

În plus, artista noastră a urcat pe scenă purtând și steagul national, dar și cântând mare parte din șlagărele care au consacrat-o, dar și alături de parteneri internaționali, cum ar fi Alok, un dj brazilian, foarte cunoscut.

Zeci de mii de fani ai muzicii au fost prezenți la startul ediției din 2024 a Festivalului Neversea

O parte a publicului a reacționat plăcut și la melodiile prezentat de Nick Carter, cunoscutul solist vocal al celor de la Backstreet Boys, ajuns între timp la 44 de ani, dar care a reușit să prezinte un spectacol de nota zece.

În fine, un cuvânt și despre prețurile din festival. Berea îți scoate din buzunare între 18 și 29 de lei, în timp ce un pahar de băutură răcoritoare nu e mai ieftin de 17 lei. Cei care au trecut de 18 ani și vor să încerce ceva senzații bahice trebuie să știe că prețurile pleacă de la 33 de lei, în timp ce un pachet de țigări variază în zonă între 22 și 29 de lei, în funcție de marca preferată.

play-sharp-fill

Nimeni nu are însă nici timp și nicio altă dorință cu excepția celei de a savura fiecare minut petrecut în Țara distracției perfecte!

Vasile Trofim
Vasile Trofimhttp://canal33.ro
Vasile Trofim a intrat in presa la scurt timp după 1992. A început mai întâi ca fotoreporter-colaborator la Evenimentul zilei, in vremea în care director era Ion Cristoiu, a contribuit la cresterea săptămânalului „Expres Magazin” si a ziarului bucureștean „Ora”. Prins in tumultul vieții economice a ultimilor ani a scris pentru publicația online revista-patronatelor.ro. Se declară un fan necondiționat al stilului jurnalistic promovat de regretata Jeana Gheorghiu, a cărui școală de specialitate a și urmat-o dealtfel.
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments