20.6 C
București
vineri, 14 iunie, 2024
Google search engine
Alegeri 2024„Ceaușescu” i-a așteptat la secția de votare pe Firea și Ciolacu. „Ai...

„Ceaușescu” i-a așteptat la secția de votare pe Firea și Ciolacu. „Ai luat o cioară și vrei s-o transformi într-o pasăre albă?!”

Cunoscutul protestar Marian Moroșanu, poreclit și „Ceaușescu”, i-a așteptat pe Gabriela Firea și Marcel Ciolacu în fața Liceului Grivița, acolo unde candidata PSD urma să voteze la alegerile locale și europarlamentare din 2024.

El a avut câteva remarci care au stârnit râsetele asistenței, mai puțin pe cele ale liderilor PSD.

Spre exemplu, la sosirea liderilor PSD, „Ceaușescu” a dorit să afle unde „sunt banii celor 21 de companii municipale” înființate în vechiul mandat de fostul edil general Gabi Firea.

play-sharp-fill

Apoi s-a luat de Marcel Ciolacu, când a văzut cu ce mașină a sosit la secția de votare.

„Ați declarat că veți merge doar cu Duster. Și când colo, văd că ați venit cu o altă marcă de mașină. Unde e Dusterul?”, a strigat în plină stradă protestatarul, în ciuda faptului că era flancat de doi reprezentanți ai Jandarmeriei.

La plecare, același Ceaușescu i-a mai adresat o întrebare aceluiași Marcel Ciolacu: „Ai venit cu o cioară la votare și vrei s-o faci albă așa de repede?”, la care nu a primit niciun răspuns.

Strigătele sale nu au putut fi acoperite nici măcar de cele 20 – 30 de persoane trimise special de cei de la Primăria Voluntari, condusă de actualul soț al lui Gabi Firea, Florin Pandele, pentru a o susține în ziua cea grea a alegerilor.

Același „Ceaușescu” nu l-a iertat nici pe Ludovic Orban, fostul președinte al liberalilor, căruia i-a reproșat de la distanță faptul că nu a rămas în București în ziua alegerilor ca să voteze pentru Nicușor Dan.

Alexandru Catalan
Alexandru Catalanhttp://canal33.ro
Cu experienţă de aproape 30 de ani in presa din România în agenţii de presă şi redacţiile celor mai imortante cotidiene – Adevărul, Capital, Libertatea, Click, ProSport ca Şef de departament şi Redactor Şef Adjunct, Alexandru este moderatorul a cinci emisiuni la Canal 33 HD şi Editor Coordonator al site-ului www.canal33.ro
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments