20.6 C
București
vineri, 14 iunie, 2024
Google search engine
DiverseMarcel Ciolacu și-a anunțat prezența pe stadion la debutul naționalei României la...

Marcel Ciolacu și-a anunțat prezența pe stadion la debutul naționalei României la EURO 2024, în Germania!

Marcel Ciolacu și-a anunțat prezența pe stadion luni, 17 iunie, la debutul României la turneul final al Europeanului de fotbal, găzduit anul acesta de către Germania.

El a precizat că nu vede altceva decât „o victorie a tricolorilor”, atât în meciul de debut, cât și în urmtăarele două partide, cele contra Belgiei, respectiv Slovaciei.

„Le țin pumnii băieților! Nu se poate să nu câștigăm!”, a precizat același Marcel Ciolacu.

play-sharp-fill

Premierul României a profitat de întâlnirea din acea perioadă a anului cu omologul său din fruntea Landului Bavaria pentru a asista și la meciul tricolorilor.

România a revenit la un turenu final european după o absență de opt ani. Marcel Ciolacu s-a declarat microbist, dar și un suporter al sporturilor cu motor, el susținând că-i place să urmărească și cursele de Formula 1.

România va disputa meciul său de deschidere la EURO 2024 la Munchen, de la ora 16.00, ora României.

Alexandru Catalan
Alexandru Catalanhttp://canal33.ro
Cu experienţă de aproape 30 de ani in presa din România în agenţii de presă şi redacţiile celor mai imortante cotidiene – Adevărul, Capital, Libertatea, Click, ProSport ca Şef de departament şi Redactor Şef Adjunct, Alexandru este moderatorul a cinci emisiuni la Canal 33 HD şi Editor Coordonator al site-ului www.canal33.ro
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments