20.6 C
București
vineri, 14 iunie, 2024
Google search engine
StiriInternCetățeanul rus Steven Seagal a fost decorat de Vladimir Putin

Cetățeanul rus Steven Seagal a fost decorat de Vladimir Putin

În cadrul unei ceremonii speciale, celebrul actor a primit în data de 31 mai decorația „Ordinul Prieteniei” chiar de la președintele Federației Ruse.

Film al propagandei ruse

Film prost regizat la Kremlin. Vladimir Putin încearcă să își crească popularitatea folosindu-se de apariția alături de diverse personalități, din diverse domenii, cunoscute pe întreg mapamondul. În ultimii zi a lunii mai Putin l-a readus pe scenă pe Steven Seagal, celebrul actor american din filmele de acțiune. De fapt, din 2016 Seagal este ruso-american, primind din partea lui Putin un pașaport rusesc.

Și-a păstrat însă și cetățenia americană, dar preferă să locuiască în Rusia.

„Acest război în care suntem implicați acum cu toții a fost declanșat și finanțat de Occident și a dus la implicarea întregii lumi într-o luptă a binelui cu răul. Toate religiile, toate națiunile, toți oamenii ar trebuie să se unească, în loc să fie controlați și prostiți de monstrul reprezentat de presa mincinoasă. Trebuie să-i educăm și luminăm pe cei care nu-și dau seama de ceea ce se întâmplă”, este declarația pro-Putin a lui Steven Seagal, la ceremonia în care a fost decorat cu „Ordinul Prieteniei”.

După cum se poate vedea în imagini, Seagal a citit un text pe care nu el îl concepuse. Până și numele acestei distincții, „Ordinul Prieteniei”, inventată de Putin, pare o glumă proastă.

În mod oficial Seagal a primit distincția pentru „contribuția sa la dezvoltarea cooperării culturale și umanitare internaționale”.

Actorul american, născut în 1952 și-a câștigat faima ca actor din filmele de acțiune în anii 1980-1990. Steven Seagal și-a început cariera ca instructor de arte marțiale în Japonia. În 1988 a debutat în actorie jucând în filmul „Above the Law”. A jucat în peste 50 de filme, la unele dintre ele fiind și actor, dar și regizor.

Gusti Constantin
Gusti Constantinhttp://canal33.ro
A debutat in presa scrisa in ianuarie 1994, fiind angajat prin concurs la Jurnalul National. A fost colaborator la mai multe agentii de stiri, dar si la posturi de radio. Din 1996 a prins gustul pentru stirile de televiziune, lucrand in redactia PRO TV si, ulterior, in cea a TVR. Nu a renuntat insa niciodata la pasiunea pentru presa scrisa, fiind reporter la cotidiene precum Ziua, Gardianul, sau Puterea. In 2010 a conceput si condus saptamanalul Concret.
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments