23.6 C
București
sâmbătă, 13 iulie, 2024
Google search engine
EDITORIALOpiniiCiolacu și-o caută cu lumânarea

Ciolacu și-o caută cu lumânarea

Șoșo și George Simion sunt așteptați luni la guvern. Ciucă nu vine. Sub pretextul unor negocieri cu opoziția, referitoare la stabilirea datei alegerilor pentru prezidențiale, premierul Marcel Ciolacu și-a luat inima în dinți și a chemat la consultări, în sediul Guvernului, aripa dură a opoziției. Lipsește însă amicul Nicu…

Se coace o nouă coaliție: George și Marcel

Miză uriașă pentru PSD și PNL! Cine va merge la Cotroceni să ocupe tronul lui Iohannis?

Primul pas ar fi stabilirea unei date la care mujicii să vină să voteze. „Agenția de turism Cotroceni” își încheie în curând activitatea. Însă trebuie ca cineva să preia crosele de golf și pungile de dat pe „pârtie că vine eu!”.

Ei, și cine ar fi mai potrivit să facă „mercurialul” politic dacă nu Marcel Ciolacu!?

Nicu i-a spus lui Marcel „pas”, pe motiv că PNL are în Guvern exact persoana care ar trebui să pună lucrurile la punct: ministrul de Interne.

La termen, a spus președintele PNL, prin intermediul lui Predoiu. Acum Marcel îi spune lui Nicu ceva la modul: „ Știi, în România este democrație și mai există și alte partide, nu numai PSD și PNL”.

Și uite-așa ajungem în situația în care madam Șoșo, cea care conduce pe persoană fizică partidul cu același nume, va ajunge mâine, 1 iulie, să dea ochi cu premierul. Bașca George Simion, care abia așteaptă să își facă numărul.

Inconștient Ciolacu, să creadă că va putea să aibă măcar un minut de discurs coerent. „Las Fierbinți” în varianta guvernamentală: „Băi ești nebun? Băi ești prost?”.

Ciucă nu, Șoșoacă da. Asta da negociere politică adevărată, democrație nu glumă. Să te ții show!

Gusti Constantin
Gusti Constantinhttp://canal33.ro
A debutat in presa scrisa in ianuarie 1994, fiind angajat prin concurs la Jurnalul National. A fost colaborator la mai multe agentii de stiri, dar si la posturi de radio. Din 1996 a prins gustul pentru stirile de televiziune, lucrand in redactia PRO TV si, ulterior, in cea a TVR. Nu a renuntat insa niciodata la pasiunea pentru presa scrisa, fiind reporter la cotidiene precum Ziua, Gardianul, sau Puterea. In 2010 a conceput si condus saptamanalul Concret.
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments