9.6 C
București
vineri, 1 martie, 2024
Google search engine
StiriLifestyleÎndrăgita Cleopatra Stratan anunță lansarea unui nou viitor hit, „M-ai îndrăgostit”

Îndrăgita Cleopatra Stratan anunță lansarea unui nou viitor hit, „M-ai îndrăgostit”

Îndrăgita solistă Cleopatra Stratan, 21 de ani, a decis să deschidă profesional noul an calendaristic cu o piesă aparte despre care speră să cucerească repede inimile ascultătorilor.

Potrivit CAT MUSIC, „M-ai îndrăgostit” este un amestec sublim de versuri sensibile puse pe acorduri muzicale ce vor stârni emoții profunde și vor conecta oamenii într-un mod unic. Cu o maturitate vocală și artistică evidentă în noua sa piesă, Cleopatra Stratan continuă să-și spună povestea frumoasă de dragoste pe care o trăiește în viața de zi cu zi, profitând și de faptul că muzica și versurile noii melodii poartă semnătura artistei, împreună cu soțul ei, Edward Sanda.

„«M-ai îndrăgostit» este una dintre piesele mele preferate și cu siguranță are cel mai frumos videoclip pe care l-am avut vreodată! Este despre cei care se îndrăgostesc și care vor să fie iubiți, despre acel sentiment puternic și unic după care tânjesc toți. Videoclipul ecranizează intensitatea sentimentelor la nivel «spațial». Îi mulțumesc soțului meu, Edward, pentru piesa asta superbă și, desigur, lui Silviu Mîndroc pentru imaginea videoclipului!”, a precizat Cleopatra Stratan.

Artista a cucerit publicul cu muzica sa de la o vârstă foarte fragedă, iar din anul 2008 are propria ei păpușă. În anul 2009, Cleopatra este inclusă de site-ul oddee.com în topul copiilor minune, unde ocupă locul 4.

După mai multe single-uri de succes printre care și „Te las cu inima”, „Pupă-mă”, „Eu m-am pierdut”, „La ușa mea”, „Dragoste, vă rog” (alături de Edward Sanda) și „Cel puțin o veșnicie”, au urmat „Vorba de tine”, o baladă emoționantă despre iubire, dar și „În dreapta mea” și „Vremea de iubit” (alături de Edward Sanda).

Vasile Trofim
Vasile Trofimhttp://canal33.ro
Vasile Trofim a intrat in presa la scurt timp după 1992. A început mai întâi ca fotoreporter-colaborator la Evenimentul zilei, in vremea în care director era Ion Cristoiu, a contribuit la cresterea săptămânalului „Expres Magazin” si a ziarului bucureștean „Ora”. Prins in tumultul vieții economice a ultimilor ani a scris pentru publicația online revista-patronatelor.ro. Se declară un fan necondiționat al stilului jurnalistic promovat de regretata Jeana Gheorghiu, a cărui școală de specialitate a și urmat-o dealtfel.
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments