20.6 C
București
vineri, 14 iunie, 2024
Google search engine
StiriInternClinceni AirShow, spectacol aviatic cu dedicație pentru cei mici, oferit de Aeroclubul...

Clinceni AirShow, spectacol aviatic cu dedicație pentru cei mici, oferit de Aeroclubul României pe 1 iunie

Aeroclubul României vă invită să sărbătoriți Ziua Copilului într-un mod cu totul special  la Aerodromul Clinceni, unde va avea loc un show aviatic spectaculos dedicat celor mici, dar și celor mari. La eveniment vor lua parte și avioane ale Forțelor Aeriene Române, dar și parașutiștii de la Blue Wings.

„Pe 1 iunie, vă așteptăm să petreceți o zi plină de aventură și bucurie, descoperind magia zborului și frumusețea aviației. Evenimentul va include o serie de demonstrații aeriene impresionante. Printre momentele de vârf ale zilei se numără evoluțiile formației Hawks of Romania, cu aeronavele lor Extra 300 L și Extra 330 SC, evoluțiile partenerilor noștri de la Forțele Aeriene Române, ce ne sunt alături, ca întotdeuna, cu un număr semnificativ de aeronave, precum F-16, C-27 Spartan, IAR-330 Puma, IAK-52, IAR-316B și IAR-99 Șoim”, au transmis reprezentanții Aeroclubului României.

play-sharp-fill

Airshow-ul va fi completat de eleganta formație de planoare White Wings, formația The Pelicans cu cele trei aeronave ultraușoare ICP Savannah S, parașutiștii din echipa Blue Wings și o vânătoare de baloane.

De asemenea, Inspectoratul General de Aviație va prezenta elicopterele din dotare. „Demonstrația aeriană va avea un final plin de culoare însoțit de efecte pirotehnice, atât la sol cât și în aer, iar ziua de zbor se va încheia cu un spectacol de artificii. Vă așteptăm cu drag la Aerodromul Clinceni, începând cu ora 17:00 până la apusul soarelui, pentru a celebra împreună pasiunea pentru zbor și pentru a crea amintiri de neuitat alături de cei mici”, au mai transmis reprezentanții Aeroclubului României.

Gusti Constantin
Gusti Constantinhttp://canal33.ro
A debutat in presa scrisa in ianuarie 1994, fiind angajat prin concurs la Jurnalul National. A fost colaborator la mai multe agentii de stiri, dar si la posturi de radio. Din 1996 a prins gustul pentru stirile de televiziune, lucrand in redactia PRO TV si, ulterior, in cea a TVR. Nu a renuntat insa niciodata la pasiunea pentru presa scrisa, fiind reporter la cotidiene precum Ziua, Gardianul, sau Puterea. In 2010 a conceput si condus saptamanalul Concret.
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments