10.8 C
București
duminică, 3 martie, 2024
Google search engine
StiriConstantin Popovici a câştigat circuitul mondial Red Bull Cliff Diving

Constantin Popovici a câştigat circuitul mondial Red Bull Cliff Diving

Constantin Popovici a câştigat etapa finală din sezonul 2023 a circuitului mondial Red Bull Cliff Diving (sărituri în apă de la 27 metri), din Noua Zeelandă, şi a ocupat locul întâi în clasamentul general.

La Auckland, Popovici s-a impus cu un total de 413.90 puncte, fiind urmat îndeaproape de Cătălin Preda – 411.65 puncte. Poziţia a treia i-a revenit spaniolului Carlos Gimeno – 404.15 puncte.

Totodată, în clasamentul final, pe 2023, Constantin Popovici s-a clasat pe prima poziţie, cu un total de 1.032 puncte. Cătălin Preda s-a clasat pe locul 4, cu 703 puncte.

La mijlocul lunii februarie, Constantin Popovici şi Cătălin Preda se vor afla la Doha, la Campionatele Mondiale de nataţie.

Constantin va fi prezent în concursurile de diving (sărituri în apă de la platforma de 10 m) şi de high-diving, în timp ce Cătălin va concura în întrecerea de high-diving.

În 2023, cei doi au cucerit medaliile de aur, respectiv de argint, la Campionatul Mondial de la Fukuoka (Japonia).

Olivia Cucoș
Olivia Cucoșhttp://canal33.ro
Jurnalist cu experienta in domeniul jurnalismului sportiv si reputatie consolidata ca redactor al postului Tv Moldova1, Televiziunea naţională moldovenească, prezentatoare şi coordonatoare al comunicării pentru Federaţia de Fotbal a Republicii Moldova şi ca reporter al Digi Sport, Olivia este realizatoarea si prezentatoarea emisiunii Sport al Canal 33 HD
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments