12.4 C
București
vineri, 1 martie, 2024
Google search engine
StiriLifestyleCristina Spătar, pregătită să îmbrace rochia soției de politician

Cristina Spătar, pregătită să îmbrace rochia soției de politician

Cu o carieră muzicală strălucitoare și o prezență fermecătoare, Cristina Spătar se pregătește să intre într-un nou capitol al vieții sale, cel de soție de politician. Artista și-a surprins recent  fanii prin decizia sa de a-și sprijini partenerul său de viață în lumea politică, arătându-se disponibilă pentru o nouă schimbare în viața ei.

Totul a început la sfârșitul anului trecut,cu ocazia unui eveniment ce a avut loc la Râmnicu Vâlcea, la care a fost prezent și liderul AUR, George Simion. Atunci soțul artistei a decis să facă marele pas și să intre în politică, anunțându-și candidatura la Primăria orașului Râmnicu Vâlcea.

Însă, ceea ce a captat atenția publicului a fost nu doar anunțul legat de noua vedetă locală, ci și susținerea puternică oferită de Cristina Spătar soțului ei, Vicențiu Mocanu. „Mereu împreună! Succes pe noul drum! Sunt alături de tine!”, a fost mesajul postat de Cristina pe contul său de Instagram în momentul în care Vicențiu Mocanu și-a anunțat candidatura.

Cei doi formează de ceva vreme un cuplu, căsătorindu-se în iunie 2023. Cu toate că locuiesc separat, în Crevedia și, respectiv, Vâlcea, această alegere pare să fi adus un plus vieții lor. „Nu m-am mutat la Vâlcea. Locuiesc în continuare în Crevedia și facem naveta. O dată pe săptămână merg eu acolo, în weekenduri vine el aici. Cred că e mult mai fain așa”, a dezvăluit Cristina Spătar.

Vicențiu Mocanu are afaceri în construcții și imobiliare și e ferm convins că va reuși să aducă schimbări pozitive în orașul Râmnicu Vâlcea. „Provocările nu mă sperie, ci ele mă determină să mă implic cu toată forța și energia pentru a produce schimbarea de care Râmnicu Vâlcea are nevoie”, a declarat la rândul său Vicențiu Mocanu.

Într-o declarație în exclusivitate pentru canal33.ro, Cristina Spătar venit cu unele precizări, subliniind că ea personal nu dorește să se implice în politică.

Cristina Spătar, alături de partenerul ei de viață, Vicențiu Mocanu

În ciuda deciziei personale de a rămâne în afara scenei politice, Cristina recunoaște că partenerul său de viață are ambiții mari și dorește să realizeze schimbări semnificative în beneficiul comunității.

„Nu vreau să intru în politică, dar în schimb îl susțin pe Vichi și știu că vrea să facă lucruri mari pentru oameni”, a declarat artista tot pentru canal33.ro.

Ea a adăugat că se consultă constant cu soțul ei  în luarea  deciziilor importante și că relația lor se bazează pe susținerea reciprocă. „Vichi” așa cum îl alintă artista, la rândul său, susține cariera muzicală a acesteia și este alături în alegerile pe care le face în acest domeniu.

Cu toate acestea, intrarea în lumea politică a schimbat dinamica vieții lor cotidiene, făcându-i să se confrunte cu o agendă mult mai încărcată. Cristina Spătar mărturisește că încearcă să găsească un echilibru între responsabilitățile de părinte și cariera sa muzicală. Deși are proiecte muzicale ample, recunoaște că provocările aduse de noul context politic solicită o gestionare atentă a timpului.

„De când a intrat Vichi în lumea politică suntem mult mai ocupați și încerc să mă împart între copii și viața de scenă”, afirmă vedeta.   

Cristina Spătar se declară ferm convinsă că soțul ei va face lucruri remarcabile dacă va ajunge în această funcție administrativă și adaugă: „Avem prieteni apropiați care ne oferă sfaturi utile referitoare la schimbările necesare. Dorim să readucem < Festivalul Maria Ciobanu > și să sprijinim artiștii prin acest eveniment”.

Carmen Gone
Carmen Gonehttp://canal33.ro
„Într-o lume a televiziunii, pasiunea devine putere” Cu o poziție de Producător Executiv la Canal 33, absolventă a Școlii de Televiziune Tudor Vornicu și studentă la Facultatea de Științele Comunicării. Cu o viziune proactivă și o pasiune profundă pentru arta acestei industrii, aduce contribuția în lumea dinamică a televiziunii de peste 6 ani. Cu o experiență semnificativă în producțiile de divertisment, a fost o prezență esențială în realizarea unor programe de succes pentru Antena 1 și Antena Stars. Implicarea constantă și experiența solidă o definesc ca un profesionist dedicat în domeniul media și divertisment.
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments