12.4 C
București
vineri, 1 martie, 2024
Google search engine
StiriInternCuliță Sterp, cât pe-aci să ajungă pe mâna polițiștilor pentru 100 de...

Culiță Sterp, cât pe-aci să ajungă pe mâna polițiștilor pentru 100 de euro falși. Banii erau primiți din dedicații

Manelistul a încercat, aseară, să schimbe 100 de euro, bani despre care habar nu avea că sunt falși, la o casă de schimb valutar dintr-un mall, pe când vroia să facă un gest frumos pentru mai mulți copii nevoiași din Turda.

Culiță Sterp, răsplătit cu bani falși pentru dedicații.

Viața de manelist devine tot mai grea și mai riscantă. Aceștia sunt ori amenințați și șantajați de interlopi, cum este cazul lui Tzancă Uraganu, ori sunt răplătiți de admiratori, atunci când le dedică melodii, cu bani falși.

În această din urmă situație s-a trezit, aseară, Culiță Sterp. Acesta s-a dus la mall însoțit de mai mulți copii nevoiași din Turda, pentru a le cumpăra haine, cadou de Crăciun. Nu a fost pentru prima oară când Culiță face acest gest frumos, doar că de data aceasta totul a fost diferit și se putea termina urât pentru celebrul artist.

„Auziți ce pățesc la mall. Acum am plecat de la schimb valutar, m-am dus să schimb niște bani. Am venit cu copiii ăștia de la Turda, am fost și în anii trecuți cu ei la mall să le luăm una alta, 3.000 de euro am avut, nu aveam lei și, ce credeți?! 100 de euro erau falși!”, povestește Culiță Sterp, într-un scurt videoclip postat aseară pe pagina sa de facebook.

Totul s-ar fi putut termina într-un mod cât se poate de neplăcut pentru manelist, cu declarații la poliție. Angajații de la casa de schimb valutar au fost, totuși, înțelegători: „Au zis că avem două opțiuni: ori să chemăm poliția să dau declarație, ori să-i rupem aici. Normal că-i rupem, Doamne iartă-mă.

Culmea, banii pe care manelistul a încercat să îi schimbe în lei fuseseră primiți din dedicații, ceea ce l-a înfuriat teribil pe cântăreț.

“Dar nervii mei sunt pe altă chestie… Nu mai dați bani falși la dedicații! Vreți să arătați că sunteți șmecheri? Arătați-vă puterea altfel, nu vă arătați puterea la noi cu bani falși. Vino frate și dă-i 100 de lei, sau nu da niciun ban. Mai bine cânt fără bani, decât să-mi dai bani falși și să îmi faci mie belele. Atâta mai îmi lipsea acuma, declarație pe bani falși… ”, a spus, cu năduf, manelistul.

În urma postării de pe facebook a lui Culiță Sterp, aproape sigur polițiștii se vor autosesiza, așa cum se întâmplă în astfel de cazuri și vor încerca să afle cine i-a dat banii falși manelistului, iar acesta va fi nevoit, totuși, să dea declarații.

Gusti Constantin
Gusti Constantinhttp://canal33.ro
A debutat in presa scrisa in ianuarie 1994, fiind angajat prin concurs la Jurnalul National. A fost colaborator la mai multe agentii de stiri, dar si la posturi de radio. Din 1996 a prins gustul pentru stirile de televiziune, lucrand in redactia PRO TV si, ulterior, in cea a TVR. Nu a renuntat insa niciodata la pasiunea pentru presa scrisa, fiind reporter la cotidiene precum Ziua, Gardianul, sau Puterea. In 2010 a conceput si condus saptamanalul Concret.
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments