7.9 C
București
sâmbătă, 2 martie, 2024
Google search engine
StiriLifestyleCum să flirtezi cu cineva pe care nu-l cunoști: 8 tehici pentru...

Cum să flirtezi cu cineva pe care nu-l cunoști: 8 tehici pentru a sparge gheața

A venit cineva nou la locul tău de muncă pentru care simți atracție și nu știi cum să începi o conversație cu acea persoană? Ai vrea să știi cum să-i atragi atenția? Tocmai ai ajuns într-un loc și ai observat pe cineva, dar nu știi cum să flirtezi ? Ei bine, la prima vedere poate părea foarte simplu, dar de fapt spargerea gheții este mult mai dificilă și de cele mai multe ori suntem tentați să renunțăm, înainte de a încerca.

Nu există o regulă scrisă despre ce funcționează și ce nu pentru că fiecare persoană este diferită, dar este interesant de reținut că uneori multe tehnici de flirt pot fi prea intruzive și pot obține efectul opus pe care ți-l dorești. Puteți folosi replici amuzante, o referință la locul în care vă aflați, la vremea de afară sau un contact comun, care v-a făcut cunoștință.

Dacă îți este greu să începi și nu știi cum să spargi gheața, iată câteva sfaturi despre cum să flirtezi cu cineva pe care nu-l cunoști, care te vor ajuta să începi o conversație firească cu acea persoană care ți-a trezit toate simțurile de la prima vedere.

Uneori ne blocăm înainte de a face primul pas.

1. Zâmbește și arată interes

Mulți oameni tind să fie foarte conștienți de toată lumea din jurul lor. Tocmai de aceea, a zâmbi și a privi acea persoană (fără a o intimida) este de obicei o modalitate bună de a începe „flirtul”. Un zâmbet poate comunica foarte multe, mai ales dacă e însoțit de contact vizual. Dacă este reciproc, persoana va intra în joc, se va uita la tine din când în când, din ce în ce mai des. Așa că primul pas va fi întotdeauna să simți atracția și apoi, foarte delicat, să arunci un indiciu cu zâmbetul tău, privirea, postura corpului. Totul pentru ca să vadă că te interesează.

2. Începeți o conversație

Aceasta este probabil etapa care produce cea mai mare anxietate pentru că este foarte greu să spargi gheața. O poți face cu o frază, o referire la locul în care te afli sau la băutura pe care o consumați amândoi. După această primă încercare de foc, este timpul să menținem această atenție. Cum? Întrebând despre aspectele vieții lor fără a permite răspunsului să fie întotdeauna monosilabic. Un alt detaliu important este, de asemenea, să nu faci comentarii despre aspectul lor fizic sau lucruri care ar putea stânjenească cealaltă persoană.

O tehnică ce te-ar putea ajuta să-i intri în grații ar fi să pui întrebări care să-l ajute pe celălalt să gândească, dar fără a fi intruziv: experiențe pe care ai vrea să le trăiești, câteva amintiri care te fac fericit, care ar fi mâncarea sau melodia ta preferată.

3. Nu forțați gusturile să fie comune

În conversație vor apărea mărturisiri de tot felul, în care pentru fiecare tip de răspuns se poate deduce dacă ești sau nu compatibil. Asta nu înseamnă că trebuie să te concentrezi doar pe căutarea acelor puncte din conversație pe care le ai în comun, ci dimpotrivă. Amintește-ți că nu veți fi întotdeauna de acord întru totul și că este perfect normal să fiți diferiți. Concentrează-te să fii tu, să faci și să spui lucrurile sincere, care vin din inima ta.

4. Vorbește și ascultă

Unul dintre motivele importante pentru care veți lua în calcul posibilitatea unei a doua întâlniri este că, atunci când ați vorbit, v-ați dat seama că acea persoană vă ascultă cum v-ați dori și că vă lasă să vorbiți. Un detaliu care pentru mulți este nesemnificativ, dar care devine important atunci când cauți să te conectezi, să te cunoști și să lași lucrurile să vină de la sine cu cineva.

5. Arată-te așa cum ești

Scoate-ți în evidență partea distractivă și prietenoasă pe care o ai, dar nu exagera pentru că un comentariu nepotrivit ar putea duce la o neînțelegere. În acest caz, alege să vorbești despre lucruri simple și banale, despre viața și programul de zi de zi, nu intra în lucruri care ar putea tensiona atmosfera deja creată.

6. Cere-i părerea

O altă modalitate de a sparge gheața și care te-ar putea ajuta să deții conversația ar fi să-i ceri acelei persoane părerea despre subiectul în cauză sau oricare altul. Asta nu înseamnă că a vorbi despre orice este cel mai bun lucru de făcut, mai ales la primul contact, deoarece este posibil să reușești să sperii cealaltă persoană. Mai degrabă, este vorba despre a vorbi de subiecte delicat, dar cu libertatea de a fi tu însuți, fără înfrumusețare. Întreabă ce crede, ce simte, cum vede anumite situații din poveștile tale.

7. Dansează

Uneori, spargerea barierei la început poate fi mai ușoară dacă îndrăznești să dansezi. Bineînțeles, respectând întotdeauna cealaltă persoană și spațiul său, astfel încât să nu se simtă inconfortabil. Acest lucru vă va ajuta să vă simțiți mai relaxat și să faceți ca restul conversației să meargă mai lin.

8. Vorbește deschis cu cei din anturajul său

Dacă ai întâlnit recent pe cineva la un magazin sau la un club și acea persoană este însoțită de un grup de prieteni, o modalitate bună de a sparge gheața și de a începe să flirtezi este să te apropii de grupul lor și să începi conversații cu ei. Acest lucru te-ar putea ajuta să testezi terenul, dar și să te apropii de acea persoană care te-a făcut atât de curios.

Oana Duțu
Oana Duțuhttp://canal33.ro
Absolventă U.N.A.T.C, secția actorie este un insider al industriei filmului, teatrului, publicităţii şi evenimentelor. Din 2019 realizează şi prezintă emisiunea ,,Despre Filme” la Canal 33 HD, este editor de modă şi lifestyle al siteului www.canal33.ro şi realizatoarea rubricii „Despre stil”.
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments