22.3 C
București
sâmbătă, 13 aprilie, 2024
Google search engine
Alegeri 2024De Dragobete, Marcel Ciolacu s-a pozat cu toată lumea și a făcut...

De Dragobete, Marcel Ciolacu s-a pozat cu toată lumea și a făcut dovada calităților sale aparte de lider

Premierul României a făcut un tur de forță de Dragobete printre simpatizantele partidului pe care-l conduce din județul Covasna.

Prezent la conferința județeană a filialei locale conduse de Mihai Barbu, Marcel Ciolacu nu a ratat aproape nicio ocazie de a se fotografia cu femei de toate vârstele, ba chiar și cu viitorul electorat, așa cum de altfel se poate vedea pe pagina sa personală de Facebook.

Nu a ratat nici ocazia de a le răspunde, cu o doză de umor în opinia sa, celor care-l critică pentru decizia de a comasa anumite tururi de alegeri: „Mi se pare că astăzi e şi Dragobetele. Nu mi-a trecut în cap să-l comasez cu Sfântul Valentin, dar ar trebui să vorbim politic şi despre comasare”.

Marcel Ciolacu a găsit calea de a comunica chiar și cu cei mai tineri dintre noi / Sursă foto: Facebook

Pe de altă parte, a oferit explicații personale pe tema alegerilor și a democrației, fără a oferi însă exemple clare, dar lăsând să se înțeleagă că decizia sa și a liderului PNL, Nicolae Ciucă, nu e în niciun caz contra democrației.

Un telefon, un banal click și nebunia prezentului e deja importalizată! / Sursă foto: Facebook

„Nu există o atitudine mai democratică niciunde. La alegerile locale participă cei mai mulţi români pentru că vin să-şi aleagă cel mai bun gospodar. Să comasezi alegerile într-o dată în care vin cei mai mulţi români nu înseamnă că iei o decizie antidemocraţie. Dimpotrivă. Pe urmă, am discutat în coaliţie că cel mai bine este ca alegerile pentru funcţia de preşedinte să venim cu ele în septembrie, urmând să stabilim datele în funcţie de începerea şcolilor, fiindcă copiii noştri sunt mai importanţi decât alegerile, astfel încât luna decembrie, care este cea mai încărcată în deciziile administrative, guvernamentale şi chiar în deciziile dumneavoastră locale, să nu fie perturbată de cele mai importante alegeri”, l-a citat news.ro pe același Marcel Ciolacu și cu mostre din „filosofia” sa cu totul ieșită din comun.

Vasile Trofim
Vasile Trofimhttp://canal33.ro
Vasile Trofim a intrat in presa la scurt timp după 1992. A început mai întâi ca fotoreporter-colaborator la Evenimentul zilei, in vremea în care director era Ion Cristoiu, a contribuit la cresterea săptămânalului „Expres Magazin” si a ziarului bucureștean „Ora”. Prins in tumultul vieții economice a ultimilor ani a scris pentru publicația online revista-patronatelor.ro. Se declară un fan necondiționat al stilului jurnalistic promovat de regretata Jeana Gheorghiu, a cărui școală de specialitate a și urmat-o dealtfel.
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments