23.6 C
București
sâmbătă, 13 iulie, 2024
Google search engine
StiriInternDe Ziua Drapelului, Elena Lasconi a devenit noul președinte al USR

De Ziua Drapelului, Elena Lasconi a devenit noul președinte al USR

Elena Lasconi a devenit miercuri, 26 iunie, noul președinte al Uniunii Salvați România (USR). Ea a câștigat a câștigat alegerile interne din USR pentru funcția de președinte al partidului, obținând 7.701 de voturi din cele 11.333 exprimate.

E pentru prima dată când USR va avea o femeie în fruntea sa. La 52 de ani, Elena Lasconi i-a avut ca principali contracandidați pe deputatul Cristian Seidler, care a obținut 1.873 de voturi, și pe activistul Radu Hossu, pentru care au votat 1.471 de persoane.

„De astăzi începe reconstrucția USR. Vom lucra mai uniți și mai determinați ca niciodată, pentru că în joc este pierderea democrației în România”, a declarat Elena Lasconi la scurt timp după oficializarea alegerilor.

Ea s-a declarat mândră că este româncă: „Eu sărbătoresc prin fapte drapelul României în fiecare zi. Şi m-aş bucura ca în această ţară să-l fluturăm cu toţii, în Piaţa Universităţii, la Iaşi, Constanţa, la Satu Mare, în România de dincolo de graniţele ţării şi să ne bucurăm împreună de victoria echipei naţionale de fotbal”.

Vasile Trofim
Vasile Trofimhttp://canal33.ro
Vasile Trofim a intrat in presa la scurt timp după 1992. A început mai întâi ca fotoreporter-colaborator la Evenimentul zilei, in vremea în care director era Ion Cristoiu, a contribuit la cresterea săptămânalului „Expres Magazin” si a ziarului bucureștean „Ora”. Prins in tumultul vieții economice a ultimilor ani a scris pentru publicația online revista-patronatelor.ro. Se declară un fan necondiționat al stilului jurnalistic promovat de regretata Jeana Gheorghiu, a cărui școală de specialitate a și urmat-o dealtfel.
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments