23.6 C
București
sâmbătă, 13 iulie, 2024
Google search engine
DiverseDonald Trump: „Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial!”

Donald Trump: „Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial!”

Fostul președinte nord-american Donald Trump a calificat drept „ciudată” prima sa dezbatere televizată alături de președintele în exercițiu, Joe Biden, cea de la finele lunii iunie.

„A fost o seară ciudată. Vă spun că a fost o dezbatere ciudată pentru că, în câteva minute, răspunsurile date de Biden au fost lipsite de sens”, a declarat el în cadrul unui interviu oferit recent celor de la Fox News.

Donald Trump a mai precizat că nu l-a privit prea mult pe oponentul său, în cadrul dezbaterii din 27 iunie, organizată la Atlanta de către Fox News. „Nu m-am uitat deloc la el. Și sunt foarte dezamăgit de el. Este cel mai prost președinte din istoria țării noastre. Nu am avut niciodată așa ceva…M-am uitat pe furiș doar când dădea niște răspunsuri foarte rele. Și nici măcar nu erau răspunsuri. Erau doar cuvinte puse cap la cap, dar fără sens. Dar, în cea mai mare parte, nu m-am uitat la el”, a precizat Donald Trump.

În opinia sa, lumea se îndreaptă „spre cel de Al Treilea Război Mondial”.

„Ne îndreptăm spre al Treilea Război Mondial, după părerea mea, cu acest om, care semiconduce lucrurile, pentru că nu conduce…Cred că este o perioadă foarte tristă pentru țara noastră. Nu suntem respectați nicăieri în lume. El nu este respectat și țara noastră are probleme foarte serioase. Și vă spun ce, dacă nu suntem atenți, vom fi chiar în mijlocul celui de-al Treilea Război Mondial și acesta va fi un război cum nu a mai văzut nimeni până acum. Din cauza armelor. Și nu avem pe cineva care să ne reprezinte în mod corespunzător. Nu există niciun dubiu în această privință”, a sunat sentința personală a lui Trump.

El a lăsat să se înțeleagă că nu crede că Joe Biden se va retrage din cursa prezidențială, dar că în eventualitatea aplicării unui asemenea scenariu, actualul vicepreședinte, Kamala Harris, ar avea cele mai mari șanse să-i succeadă.  

Vasile Trofim
Vasile Trofimhttp://canal33.ro
Vasile Trofim a intrat in presa la scurt timp după 1992. A început mai întâi ca fotoreporter-colaborator la Evenimentul zilei, in vremea în care director era Ion Cristoiu, a contribuit la cresterea săptămânalului „Expres Magazin” si a ziarului bucureștean „Ora”. Prins in tumultul vieții economice a ultimilor ani a scris pentru publicația online revista-patronatelor.ro. Se declară un fan necondiționat al stilului jurnalistic promovat de regretata Jeana Gheorghiu, a cărui școală de specialitate a și urmat-o dealtfel.
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments