22.3 C
București
sâmbătă, 13 aprilie, 2024
Google search engine
DiverseE adevărat! Ionuț Cristache, noul colaborator al echipei Canal 33!

E adevărat! Ionuț Cristache, noul colaborator al echipei Canal 33!

Jurnalistul Ionuț Cristache vine în echipa de colaboratori – Canal 33. Cu o experiență în presă de peste 10 ani, acesta va realiza emisiunea săptămânală „E adevărat?”, în fiecare luni, de la orele 19.00, pe canalul de YouTube – Canal33 și va semna un editorial, în fiecare vineri, alături de editorialiștii consacrați canal33.ro.

„Mă bucur să mă pot alătura unui proiect care are în componența sa oameni cu care, de-a lungul timpului, m-am intersectat. Fie în calitate de colaboratori, fie în cea de invitați ai talk-show-urilor pe care le-am găzduit. O adevărată provocare găsesc în angajamentul de a publica săptămânal câte un editorial pe platforma canal33.ro.

Ionuț Cristache, un jurnalist cu vechi state de serviciu în slujba presei centrale

Într-o epocă a vorbelor, uneori în exces, e o surpriză să constat că mai există interes patronal și, mai ales, interes din partea publicului, pentru informatia scrisă. Cât privește emisiunea „E adevărat?”, această își propune să dezbată controversele momentului și să discute cu personajele zilei, într-o structură provocatoare și inedită. Ce „E Adevărat?” rămâne să vedeți și să citiți!” a declarat jurnalistul.

Ionuț Cristache, care a declarat acum ceva timp că „mi-am asumat misiunea de a fi jurnalist împotriva curentului”, a mai făcut parte din echipa TVR, Evenimentul zilei și Antena 3. El moderează în prezent emisiunea „La Final”, de la Prima News.

Alina Maslin
Alina Maslinhttp://canal33.ro
Licențiată în jurnalism și științe ale comunicării la UAIC Iași și absolventă a masteratului Jurnalism Tematic, Universitatea din București. A realizat articole pentru Rador, a fost colaborator Europa Fm și editor în trustul Intact, pentru Antena 1 și Antena Stars. Este Producător executiv la Canal 33 HD si redactor www.canal33.ro
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments