10.8 C
București
duminică, 3 martie, 2024
Google search engine
StiriInternEdi Iordănescu a primit iconița-norocoasă la EURO 2024!

Edi Iordănescu a primit iconița-norocoasă la EURO 2024!

România lui Edi Iordănescu a fost într-o zodie extrem de norocoasă la tragerea la sorți a grupelor Campionatului European de Fotbal, de anul viitor.

Selecționerul echipei naționale a demonstrat, glumind desigur, că se află într-o relație specială cu Măria sa, Norocul, încă din primul moment al ceremoniei desfășurate în seara zilei de 2 decembrie, la Hamburg, unul dintre orașele mari ale Germaniei, țara-gazdă.

Edi Iordănescu a primit în dar grupa care începe chiar cu inițiala prenumelui său, E. Apoi, dintre primele opt echipe din cea mai bună grupă, a avut parte de Belgia, o națională care în ciuda faptului că îl are pe teren pe un Romelu Lukaku sau pe un Kevin De Bruyne, nu e totuși o „sperietoare” la nivelul Germaniei, Franței, Portugalie, Angliei sau Spaniei.

Edi Iordănescu va înfrunta la vară cele mai bune naționale europene de fotbal, alături de jucătorii pe care-i conduce sub tricolor

Al treilea adversar al României va fi Slovacia, în timp ce al patrulea adversar va fi ales în martie dintre patru echipe, Ucraina, Bosnia-Herțegovina, Israel, mai vechea noastră cunoștință, și Islanda.

Primul meci al României de la Euro va fi pe 17 iunie, la Munchen, în compania echipei care va câștiga seria confruntări ce se vor desfășura sub titulatura play-off B.

Din fiecare grupă se califică în faza superioară primele două echipe, iar cel mai bine plasate patru echipe de pe locul trei au și ele o șansă suplimentară la calificare în optimi.

EURO 2024 va avea loc între 14 iunie și 14 iulie, în Germania, finala urmând să aibă loc la Berlin, pe 14 iulie.

Alexandru Catalan
Alexandru Catalanhttp://canal33.ro
Cu experienţă de aproape 30 de ani in presa din România în agenţii de presă şi redacţiile celor mai imortante cotidiene – Adevărul, Capital, Libertatea, Click, ProSport ca Şef de departament şi Redactor Şef Adjunct, Alexandru este moderatorul a cinci emisiuni la Canal 33 HD şi Editor Coordonator al site-ului www.canal33.ro
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments