14.6 C
București
vineri, 24 mai, 2024
Google search engine
DiversePrima zi de plajă din 2024 în Vama Veche!

Prima zi de plajă din 2024 în Vama Veche!

„La mare, la soare, fetițele sunt goale, femei adevărate, agață-le pe toate!”. Melodia de succes a celor din trupa „Valahia”, de altădată, pare să nu mai aibă ecourile de odinioară.

Vama Veche, stațiunea care prin definiție a fost și a rămas una aparte, i-a primit din nou, pentru a nu știu câta oară, cu brațele deschise, pe toți cei care simt că nu se poate un 1 Mai fără întâlnirea cu soarele și briza mării.

Viața capătă iar alte contururi la Vama Veche/ Foto: Vasile Trofim

Cum dimineața primei zilei tradiționale de salut a Mării Negre fost una friguroasă, doar puțini tineri s-au încumetat să privească răsăritul pe malul apei. Iar dacă au făcut-o, au preferat să rămână bine îmbrăcați, fiindcă gradele Celsius nu prea s-au îngrămădit prin termometre.

„Bună dimineața, soare, la malul Mării Negre!” / Sursă foto: Vasile Trofim

Ceea ce nu au lipsit nu au fost sticlele de bere, de sucuri, acidulate sau nu, sau de licori mai puternice. La primele ore ale dimineții, semnele trecerii primelor grupuri de turiști prin stațiune erau deja evidente!

Când gunoierii se scoală mai târziu ca petrecăreții, Vama Veche își schimbă decorul / Sursă foto: Vasile Trofim

Semn că pauza s-a terminat, iar noul sezon estival bate la ușă. Cu tot ce implică el, aglomerație, mizerie, decibeli! Dar și multă distracție și voie bună!

Poliția e cu noi! Și Jandarmeria, ca să nu se supere nimeni! / Sursă foto: Vasile Trofim
Vasile Trofim
Vasile Trofimhttp://canal33.ro
Vasile Trofim a intrat in presa la scurt timp după 1992. A început mai întâi ca fotoreporter-colaborator la Evenimentul zilei, in vremea în care director era Ion Cristoiu, a contribuit la cresterea săptămânalului „Expres Magazin” si a ziarului bucureștean „Ora”. Prins in tumultul vieții economice a ultimilor ani a scris pentru publicația online revista-patronatelor.ro. Se declară un fan necondiționat al stilului jurnalistic promovat de regretata Jeana Gheorghiu, a cărui școală de specialitate a și urmat-o dealtfel.
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments