14.6 C
București
vineri, 24 mai, 2024
Google search engine
DiverseVedetele care au avut primul copil după vârsta de 40 de ani

Vedetele care au avut primul copil după vârsta de 40 de ani

În lumea celebrităților, mulți actori și cântăreți au ales să își întemeieze o familie după 40 de ani. În timp ce unele femei optează pentru a avea copii la tinerețe, altele aleg să se concentreze pe cariera lor sau să aștepte momentul potrivit și să se bucure de acest moment, indiferent de vârstă. Iată care sunt vedetele care nu s-au grăbit să devină părinți!

Halle Berry

Actrița americană Halle Berry a devenit mamă pentru prima dată la vârsta de 41 de ani, când a dat naștere fiicei sale, Nahla. Vedeta a vorbit deschis despre lupta ei cu infertilitatea și decizia de a aștepta momentul potrivit pentru a avea un copil. Deși a fost o sarcină la o vârstă înaintată, ea a demonstrat că vârsta nu trebuie să fie un obstacol în calea fericirii materne.

Janet Jackson

Celebra cântăreață Janet Jackson a devenit mamă pentru prima dată la vârsta de 50 de ani, când a dat naștere fiului său Eissa. Alegerea ei de a avea un copil la o vârstă înaintată a surprins mulți oameni, dar Janet a afirmat că este cea mai mare binecuvântare din viața ei și că nu regretă decizia luată.

Alec Baldwin

Actorul Alec Baldwin a devenit tată pentru prima dată la vârsta de 54 de ani, când soția sa, Hilaria, a născut fiica lor, Carmen. Baldwin a vorbit deschis despre faptul că a așteptat să se simtă pregătit pentru responsabilitățile părintești și cum această experiență i-a schimbat viața în mod pozitiv.

Salma Hayek

Actrița mexicană Salma Hayek a devenit mamă pentru prima dată la vârsta de 41 de ani, când a dat naștere fiicei sale Valentina. Celebra actriță a vorbit despre faptul că a așteptat să găsească partenerul potrivit și să se simtă pregătită pentru a fi mamă.

salma hayek
Photo by Lia Toby/Getty Images)

George Clooney

Actorul american George Clooney a devenit tată pentru prima dată la vârsta de 56 de ani, când soția sa, Amal, a născut gemenii lor, Ella și Alexander. Clooney a menționat că a fost o decizie întârziată, dar că a fost cea mai bună alegere pe care a făcut-o în viața sa.

Simona Stănoi
Simona Stănoi
Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, Simona Stănoi este jurnalist de presă scrisă și televiziune. A scris în revistele Click!sănătate, Click!pentrufemei, Click!poftăbună, GoldMagazine.ro, a fost reporter al emisiunii Exclusiv Vip și redactor colaborator pentru interviuri publicate în cartea: „Culorile sunetelor“, editura RAO precum si jurnalist de televiziune in productii ale Antenei 1.
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments