22.3 C
București
sâmbătă, 13 aprilie, 2024
Google search engine
Mai MulteComunicate de presaEdward Maya și Yohani Diloka de Silva au lansat "Diamonds"

Edward Maya și Yohani Diloka de Silva au lansat “Diamonds”

Creator Records prezintă colaborarea remarcabilă între două talente internaționale: Edward Maya și Yohani Diloka de Silva. Piesa lor, “Diamonds”, aduce o combinație unică  între vocea captivantă a starului internațional Yohani  și producție impecabilă electro-pop a lui Edward Maya.

Cu milioane de fani în Sri Lanka, o voce remarcabilă și viziunea inovatoare a  producătorului Edward Maya noua piesă vine cu un sound și o perspectivă cu totul revigorantă asupra scenei dance pop.

edward maya

“Diamonds” este o creație ce aduce împreună două culturi muzicale distinse, România și Sri Lanka  într-o experiență sonoră inedită. Edward Maya, primul român menționat în Top 10 Billboard Hot 100 din SUA colaborează cu Yohani Diloka de Silva, una dintre cele mai mari artiste din Sri Lanka. 

Edward Maya este cunoscut atât pentru stilul de producție, cât și pentru piesele care au cucerit toate hotarele lumii. Cu deosebite colaborări și în India, un punct comun al celor doi artiști, colaborarea lor vine cu un fusion artistic aparte care redefinește frontierele muzicale.

Versurile piesei scrise în engleză şi Sinhala sunt semnate de Dorian Micu, Miruna Iova, Adrian Eduard Radu și Dilanjan Sumegha Seneviratne. Ele explorează povestea unei iubiri intense, dar efemere, precum strălucirea și răcirea unui diamant. “Diamonds” se încadrează în genul EDM și surprinde subtilitatea sentimentului de infatuare.

Metafora legată de proprietățile diamantului devine evidentă în profunzimea versurilor și a compoziției muzicale, evidențiind fragilitatea și prețiozitatea unei iubiri efemere, care, asemenea unui diamant, poate lumina intens, dar poate și să se stingă la fel de rapid.

Creator Records transformă muzica în povești de succes. Cu un portofoliu foarte bine dezvoltat care include artiști precum Olivia Addams, Holy Molly, Edward Maya, Alex Parker, Carine și Edine, el se focalizată pe calitatea muzicii și crearea continuă a artei muzicale pop-dance. Labelul a obținut un rezultate excepționale  atât platformele digital, dar și în poziții de top pe platformele de streaming. Acesta a obținut patr discuri de aur și unul de platină în Polonia, precum și clasări în topuri internaționale în Bulgaria, Polonia, Germania, Franța și Turcia.

“Diamonds” este disponibilă pe toate platformele de streaming și reprezintă o experiență muzicală.

Simona Stănoi
Simona Stănoi
Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, Simona Stănoi este jurnalist de presă scrisă și televiziune. A scris în revistele Click!sănătate, Click!pentrufemei, Click!poftăbună, GoldMagazine.ro, a fost reporter al emisiunii Exclusiv Vip și redactor colaborator pentru interviuri publicate în cartea: „Culorile sunetelor“, editura RAO precum si jurnalist de televiziune in productii ale Antenei 1.
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments