10.8 C
București
duminică, 3 martie, 2024
Google search engine
StiriInternEUGEN TEODOROVICI: „MARCEL CIOLACU MI-A FURAT PARTIDUL”

EUGEN TEODOROVICI: „MARCEL CIOLACU MI-A FURAT PARTIDUL”

Fost ministru de finanțe, Eugen Teodorovici, invitatul permanent în „Jurnal Politic” a vorbit astăzi de scenarii noi și neașteptate pentru alegerile de anul acesta.

Un actor principal pe scena politică românească este actualul premier, Marcel Ciolacu, iar fostul coleg de partid a avut multe de spus despre colaborarea lor. Pe lângă un scenariul frapant legat de coaliția PNL-PSD, Eugen Teodorovici a dezvăluit cum Ciolacu „i-a furat partidul”.

Pornind de la faptul că, așa cum spune și zicala românească „se întoarce roata”, fostul ministru este de părere că pe actualul premier îl „paște” o problemă: „Pe Ciolacu îl obligă funcția, ca președinte al partidului, cât și vorbele lui de atunci, când era Viorica Dăncilă în situația lui, impunându-i cutuma partidului, de a-și asuma candidatura la prezidențiale. Aceeași cutumă va spune că Ciolacu trebuie să-și asume această luptă pentru funcția supremă în statul român.”


Eugen Teodorovici este de părere că Mircea Geoană este luat în calcul de PNL, pentru ca Partidul Liberal să provoace o surpriză la alegeri.
Această posibilă tactică îl va scoate pe Ciolacu „din bârlog” și astfel PSD riscă să rămână fără candidat în turul II.

Fostul ministru de finanțe a făcut o comparație între Marcel Ciolacu și Liviu Dragnea, menționând faptul că Ciolacu are în plus un mare grad de „șmechereală”.

Eugen Teodorovici îl acuză pe premier că a încălcat anumite protocoale și l-a înlăturat de la conducerea PSD: „Ciolacu m-a adus pe mine în PSD, am fost colegi, am făcut echipă la Buzău. Însă Ciolacu nu m-a lăsat să trăiesc, mi-a furat partidul! Când Dăncilă și Fifor și-au dat demisia, am rămas singurul care a rămas, ca vicepreședinte de partid. S-a încălcat statutul și Ciolacu a furat funcția de președinte interimar.”

Urmărește Jurnal Politic, alături de Alexandru Răducanu și Eugen Teodorovici, în fiecare vineri, de la 12.00, pe Canal 33!

Alina Maslin
Alina Maslinhttp://canal33.ro
Licențiată în jurnalism și științe ale comunicării la UAIC Iași și absolventă a masteratului Jurnalism Tematic, Universitatea din București. A realizat articole pentru Rador, a fost colaborator Europa Fm și editor în trustul Intact, pentru Antena 1 și Antena Stars. Este Producător executiv la Canal 33 HD si redactor www.canal33.ro
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments