10.8 C
București
duminică, 3 martie, 2024
Google search engine
DiverseEugen Teodorovici, pregătit să candideze la funcția supremă în stat!

Eugen Teodorovici, pregătit să candideze la funcția supremă în stat!

Eugen Orlando Teodorovici, fost ministru de Finanțe și al Fondurilor Europene în cabinetele conduse de Victor Ponta, respectiv Viorica Dăncilă, e pregătit să-și asume o eventuală candidatură la funcția supremă în stat, în cadrul alegerilor programate pentru finele anului 2024.

La 52 de ani, împliniți în luna august, el consideră că a acumulat suficientă experiență politică pentru a duce orice fel de „bătălie politică”.

„Am spus-o, și nu o singură dată, că iubesc pacea, dar ador războiul!”, a declarat cu mult umor Eugen Teodorovici, cel căruia spectatorii Canal 33 îi știu opiniile din cadrul aparițiilor sale constante la emisiuni precum „Jurnal politic” sau „Jurnal de business”.

În opinia lui Teodorovici, lumea nu ar trebui să fie surprinsă de eventuala sa candidatură. „E normal ca orice om politic să se bată pentru cea mai înaltă funcție în stat, pentru că el simte cel mai bine dacă, reușind să ajungă acolo sus, poate face mult bine pentru cei din jurul său”, a declarat Eugen Teodorovici în exclusivitate pentru canal33.ro.

El mai spune că nu se poate împăca cu statului unui politican care preferă să se oprească în fața provocărilor și „să pară altfel decât este în realitate”.

„Aici nu e vorba despre aroganță sau lipsă de modestie. E vorba despre a oferi celor din jurul tău oportunități, din postura de om politic pe care ți-ai asumat-o. Dacă va exista numele meu pe buletinele de vot va însemna că românii vor avea o alternativă și că vor trebui să renunțe la celebra formula < hai să votăm răul cel mai mic! >”, a conchis același Eugen Teodorovici.  

Cunoscutul om politic și-ar putea asuma o eventuală candidatură la funcția supremă în stat sprijinit fiind de către Blocul Suveranist Român, cel care propune o platformă politică complexă sub titulatură de „A Treia Republică”.  

Alexandru Catalan
Alexandru Catalanhttp://canal33.ro
Cu experienţă de aproape 30 de ani in presa din România în agenţii de presă şi redacţiile celor mai imortante cotidiene – Adevărul, Capital, Libertatea, Click, ProSport ca Şef de departament şi Redactor Şef Adjunct, Alexandru este moderatorul a cinci emisiuni la Canal 33 HD şi Editor Coordonator al site-ului www.canal33.ro
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments