10.8 C
București
duminică, 3 martie, 2024
Google search engine
DiverseEugen Teodorovici se autopropune la șefia Serviciului Român de Informații

Eugen Teodorovici se autopropune la șefia Serviciului Român de Informații

Fostul ministru de Finanțe, Eugen Teodorovici, a dezvăluit în cadrul emisiunii „Jurnal Politic”, din 9 februarie, moderată de Alexandru Răducanu la Canal 33, că ar lua în calcul propria sa candidatură pentru funcția de șef al Serviciului Român de Informații (SRI), în ipoteza în care nu ar deveni președintele țării.

Teodorovici a subliniat necesitatea unui lider civil la conducerea SRI.

„Scuzați-mă puțin! Noi astăzi nu avem un șef SRI. E o încălcare, cred eu, a Constituției. Trebuie să fie condusă de un civil, o zi, două, trei… Probabil că această situație se asociază cu numirea noului președinte din acest an. Iohannis, din punctul meu de Vedere, nu e ca alți președinți care în ultimul an de mandat, «gata nu mai sunt». Iohannis este genul de om care poate face rău până în ultimul moment”, a sunat opinia lui Eugen Teodorovici pe acest subiect delicat.

Inițial, moderatorul emisiunii, Alexandru Răducanu, a dorit să afle opțiunea invitatului său pentru funcția de șef al SRI în eventualitatea în care ar deveni președintele țării.

Iar Eugen Teodorovici a surprins asistența prin dezvăluirea sinceră a propriei candidaturi: „Având în vedere că devin președintele țării, nu mă pot propune pe mine, care aș fi fost pentru România o salvare. Aș fi fie la SRI, fie la SIE… Chiar cred că m-ar prinde ipostaza”.

Pe de altă parte, într-un interviu recent acordat canal33.ro cu privire la o eventuală candidatură la funcția supremă în stat, același Eugen Teodorovici și-a exprimat deschis disponibilitatea pentru funcția supremă în stat, subliniind că a acumulat suficientă experiență politică pentru a face față oricărui tip de provocare.

Acesta a explicat motivația din spatele unei potențiale candidaturi: „E normal ca orice om politic să se bată pentru cea mai înaltă funcție în stat, pentru că el simte cel mai bine dacă, reușind să ajungă acolo sus, poate face mult bine pentru cei din jurul său”.

Mai trebuie spus și că, în momentul în care Alexandru Răducanu i-a atras atenția că fostul ministru de Finanțe nu se poate autopropune în funcția de șef al Serviciului Român de Informații, acesta a realizat un „portret-robot” al celui care în opinia sa ar putea ocupa această importantă poziție.

YouTube player
Alexandru Răducanu și Eugen Teodorovici, la Jurnal Politic, la Canal 33

„Mi-aș dori să fie o persoană care să conducă cu experiență structurile militarizate. Ideea este legată de profilul pe care tu, din postura de președinte, îl impui partidelor politice care să vină în fața ta… a țării, cu o propunere. Ideea este legată de profilul omului care poate conduce SRI sau SIE”, a mai precizat același Eugen Teodorovici.

Emisiunea „Jurnal Politic”, cu Alexandru Răducanu și Eugen Teodorovici, poate fi urmărită săptămânal vineri, la ora 12.00, în exclusivitate la Canal 33.

Carmen Gone
Carmen Gonehttp://canal33.ro
„Într-o lume a televiziunii, pasiunea devine putere” Cu o poziție de Producător Executiv la Canal 33, absolventă a Școlii de Televiziune Tudor Vornicu și studentă la Facultatea de Științele Comunicării. Cu o viziune proactivă și o pasiune profundă pentru arta acestei industrii, aduce contribuția în lumea dinamică a televiziunii de peste 6 ani. Cu o experiență semnificativă în producțiile de divertisment, a fost o prezență esențială în realizarea unor programe de succes pentru Antena 1 și Antena Stars. Implicarea constantă și experiența solidă o definesc ca un profesionist dedicat în domeniul media și divertisment.
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments