22.3 C
București
sâmbătă, 13 aprilie, 2024
Google search engine
StiriInternEugen Teodorovici: Se va rupe „lanțul de iubire” între PNL și PSD....

Eugen Teodorovici: Se va rupe „lanțul de iubire” între PNL și PSD. Nicu și Marcel execută ceea ce Iohannis dorește

Prezent în emisiunea Jurnal Politic, moderată de Alexandru Răducanu, Eugen Teodorovici, fost ministru de finanțe și fost ministru al fondurilor europene a declarat că legile din România au nevoie de multiple modificări, în ceea ce privește imunitatea politicienilor sau a proiectelor de tipul celui „Fără penali în funcții publice”. Fostul ministru a declarat că se așteaptă la o dezbinare a alianței, într-un mod cum nu am mai văzut până acum.


Eugen Teodorovici consideră că sunt niște aspecte pe care politicienii din funcțiile actuale nu vor să le modifice, pentru că îi ajută la alte interese: „Legea trebuie să fie clară, dar politicienii nu vor să facă asta, pentru că e mai ușor să manipulezi populația cu astfel de abordări.”

Se va rupe lanțul de iubire dintre PNL și PSD


Eugen Teodorovici a propus un exercițiu simplu: să se analizeze declarațiile mai vechi ale primilor zece politicieni din fiecare partid, să vedem opiniile lor despre justiție, economie sau personajele din alte partide, apoi să ne uităm astăzi cum și-au schimbat abordările.


„O să vedeți că se va rupe lanțul de iubire dintre PNL și PSD și vom asista din nou la un spectacol cum nu a mai fost până în prezent, dur, cu injective. Nu are cum să fie permanentă această alianță. Este un atac la democrație.”, punctează fostul ministru.


Eugen Teodorovici atrage atenția asupra faptului că această alinață dăunează democrației, pentru că sunt principalele două partide din țară care pun „monopol” pe electorat, având „același patron.”


La întrebarea cine este „patronul” din spatele PNL și PSD, Teodorovici a declarat: „tovarășul care își face vilă. De ce credeți că i-a ales pe cei doi, pe Nicu și Marcel? Pentru că formează cel mai bun cuplu pentru ei,pentru că fac tot ce li se cere. A vrut șeful de sus să-l aibă la primărie pe Nicușor Dan în continuare? Cei doi au ieșit cu un candidat care clar nu are cum să-l bată.”


Fostul ministru este de părere că managementul unei capitale europene este o chestiune care îl depășește pe Cîrstoiu, deoarece „candidatul nu trebuie să învețe la locul de muncă.”

„Nicu și Marcel execută ceea ce Iohannis dorește”
Eugen Teodorovici este convins de faptul că Iohannis a cerut clar cine să câștige Primăria Capitalei și cea a sectorului 1: „Nicu și Marcel execută ceea ce Iohannis dorește. Liderii coaliției au primit clar sarcină ca Nicușor să rămână. Puteau să și-l asume pe Piedone, așa era clar că primarul se va schimba. Vor ieși tot felul de lucruri, adevărate sau nu, despre Cîrstoiu.”

Urmărește întreaga emisiune aici:

YouTube player

Jurnal Politic, cu Alexandru Răducanu și Eugen Teodorovici este în fiecare vineri, de la ora 12.00, pe Canal 33!

Alina Maslin
Alina Maslinhttp://canal33.ro
Licențiată în jurnalism și științe ale comunicării la UAIC Iași și absolventă a masteratului Jurnalism Tematic, Universitatea din București. A realizat articole pentru Rador, a fost colaborator Europa Fm și editor în trustul Intact, pentru Antena 1 și Antena Stars. Este Producător executiv la Canal 33 HD si redactor www.canal33.ro
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments