22.2 C
București
vineri, 24 mai, 2024
Google search engine
Mai MulteComunicate de presaEvenimentul Internațional de Networking BACK 2 BUSINESS se reîntoarce la București pe...

Evenimentul Internațional de Networking BACK 2 BUSINESS se reîntoarce la București pe 7 Noiembrie

Pe 7 Noiembrie, 14 camere de comerț bilaterale și 8 asociații de business își vor uni forțele pentru a organiza împreună cea de-a 4-a ediție a evenimentului BACK 2 BUSINESS International Networking Event.

BACK 2 BUSINESS nu este doar un eveniment local, ci unul internațional renumit, care a fost organizat anterior în metropole precum Dubai, Sydney, Barcelona, Buenos Aires, Mexico City și Istanbul. În România, evenimentul a cunoscut o creștere exponențială, de la o audiență de 250 de persoane în 2016, la 750 de participanți în 2017, 450 în Cluj în 2018 și 500 în București în 2019.

Acest an aduce așteptări mari, cu peste 400 de profesioniști din mediul de afaceri, membri și reprezentanți ai camerelor de comerț și ai ambasadelor care sunt invitați să participe. Evenimentul reprezintă ocazia perfectă pentru cei interesați să facă networking de calitate, să inițieze noi colaborări și să schimbe idei de afaceri cu persoane cu gândire asemănătoare. Pentru a îmbunătăți experiența de networking, în acest an a fost introdusă o platformă online specializată, unde participanții se pot înregistra, vizualiza lista de participanți, interacționa online și chiar stabili întâlniri 1-1 în timpul evenimentului.

Prezența la eveniment a ambasadorilor, precum Excelența Sa, Dl. Leopold ABIBO LOMALISA, Ambasadorul Republicii Democrate Congo, și Excelența Sa, Dl. Uffe A. Balslev, Ambasadorul Danemarcei în România și Republica Moldova, dar și prezența Dlui. Alexandru Petrescu, Director General al ANRM, subliniază statura evenimentului.

Un alt moment important al evenimentului va fi panelul de discuție unde se vor discuta perspectivele de afaceri pentru anul 2024. Nume de seamă precum Cristina Chiriac, Președinte CONAF, Roxana Ilinca, Director General al TMF Group, și Ileana Botez, Head of Listing Department & Coordinator of Fluent in Finance seminars la Bursa de Valori București, vor contribui cu expertiza lor în cadrul acestui panel.

Un asemenea eveniment grandios nu ar fi fost posibil fără sprijinul ferm al partenerilor noștri: HR UMBRELLA, Org XO, European Energy Romania, Cromwell Evan Global, Think Blu Solution, Aida Ivan- Living Psychology, Premier Catering & Events, Backstage Production Group, Exim Banca Romanească, Neoclinique, Domeniile Sâmburești, Crama Serve, Alira, Aqua Carpatica, ONE Production Media & Events, Daniel Faluvegi Visuals și Mobility Partner Ferrari România.

Partenerii co-organizatori ai evenimentului sunt Asociația Companiilor Spaniole din România – ASEMER, Camera de Comerț Belgia Luxemburg România Moldova, Camera de Comerț Româno-Portugheză, Camera de Comerț Britanică Română, Camera de Comerț Bilaterală Bulgaria-România, Camera de Comerț Olandez-Română (NRCC), Camera de Comerț Bilaterală Greco-Română, CCE-R | Camera de Comerț Elvețiană în România, Asociația Canadiană de Afaceri (CBEX), CCI Française en Roumanie, Asociația Ungară de Afaceri din România (HBAR), Asociația Daneză Română de Afaceri (DRBA), Camera di Commercio Italiana per la Romania (CCIpR), Camera de Comerț Diversitatea Românească, PWN România, OFA UGIR, Consiliul Suprem al Afacerilor Europene, HR UP Group, EMCC, CIO Council Romania, Property Forum și SPACES.

Evenimentele Back 2 Business sunt foarte apreciate atât pe plan internațional, dar și la noi acasă

Pentru acoperirea media, Canal 33, Ziarul News, Nine O’clock, BIZI Live TV, Club Antreprenor, Revista CARIERE, HR Manager și Interactiune.ro asigură o difuzare extinsă a desfășurării evenimentului.

Deși evenimentul este esențial pentru oamenii de afaceri, antreprenori și profesioniști, este și o adevărată sursă de comori pentru cei pasionați de viitorul afacerilor. Mai mult decât un loc de schimb de cărți de vizită, oferă o platformă pentru colaborare, inovație și legături de lungă durată. Anul acesta, evenimentul pune la dispoziție participanților o combinație unică de spații dedicate conversațiilor B2B pentru discuții orientate și profitabile, o platformă pentru înregistrare și informații (https://myconnector.ro/back-2-business/1537/details) și numeroase oportunități de a stabili legături internaționale inestimabile pentru networking.

De asemenea, avem onoarea de a vă prezenta o licitație de artă excepțională, coordonată de dna. Daciana Tișe, Directorul nostru pentru Licitații. Cu un fervent angajament în direcția evenimentelor caritabile și socio-culturale, dna. Tișe reușește să îmbine devotamentul pentru maternitate cu expertiza în asigurarea conformității la standardele internaționale de sustenabilitate. Dna. Tișe posedă o abilitate notabilă de a stabiliza relații durabile între entitățile implicate, garantând o integrare impecabilă a valorilor și misiunii, facilitând astfel interacțiunea dintre artă și afaceri sub supervizarea sa avizată.

**Informații de Contact**

Pentru mai multe detalii sau pentru a face parte din acest eveniment de referință, vă rugăm să o contactați pe Cristiana Pătru, Business Development Partner la Dynamic Business Connections, la numărul 0724.113.593 sau la adresa de e-mail cristiana.patru@dynamic-connections.eu.

Dynamic Business Connections, un specialist în organizarea evenimentelor de afaceri, conduce eforturile de organizare ale acestui eveniment. Compania a dobândit franciza brandului internațional BACK 2 BUSINESS, aducându-l pe scena locală.

Veronica Diac
Veronica Diachttp://canal33.ro
A preferat întotdeauna să facă munca „nevăzută” a unei redacții jurnalistice, cea de documentare, extrem de prețuită și de căutată atunci „când îți arde buza”, dar care îl lasă mereu în umbră pe autorul ei. E specializată în relația presei cu instituțiile bancare, de asigurări sociale și de sănătate, dar și pe spinoasa problemă a pensionării. Pasiunea ei cea mare e însă să scrie povesti urbane despre locuri și personaje care au făcut cândva „istorie”!
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments