12.4 C
București
vineri, 1 martie, 2024
Google search engine
DiverseExpoziție specială de Ziua Îndrăgostiților în Piața Amzei din Capitală

Expoziție specială de Ziua Îndrăgostiților în Piața Amzei din Capitală

De Ziua Îndrăgostiților, Mobius Gallery & The Institute organizează în centrul Pieței Amzei din București o amplă expoziție de grup și intervenții în spațiul public, alături de un soundtrack special de la Black Rhino Radio.

Printre artiștii implicați în expoziția „Love” se numără Beatrice Arzoiu, Sasha Bandi, Suzana Dan, Andrei Gamarț, Claudia Larcher, Pandele Pandele, Norica Popescu, Lea Rasovszky, Gino Rubert, Roman Tolici și Ecaterina Vrana.

Pe lângă expoziția în sine, vizitatorii vor avea ocazia să formuleze, fiecare în stilul său personal, mesaje de iubire. Un spațiu special din Piața Amzei va fi dedicat acestui demers, adăugând un plus de intimitate spațiului public și contribuind la crearea unei zone de conexiune și coeziune socială.

Deschiderea expoziției e programată de miercuri,  14 februarie, începând cu ora 18:00.

„Love” urmează să fi deschisă până pe 28 februarie 2024, în spațiile Mobius Gallery & The Institute, la adresa str. Piața Amzei nr. 13, București. 

Programul de vizitare va fi disponibil între zilele de miercuri până sâmbătă, de la ora 16:00 până la ora 20:00.

Vasile Trofim
Vasile Trofimhttp://canal33.ro
Vasile Trofim a intrat in presa la scurt timp după 1992. A început mai întâi ca fotoreporter-colaborator la Evenimentul zilei, in vremea în care director era Ion Cristoiu, a contribuit la cresterea săptămânalului „Expres Magazin” si a ziarului bucureștean „Ora”. Prins in tumultul vieții economice a ultimilor ani a scris pentru publicația online revista-patronatelor.ro. Se declară un fan necondiționat al stilului jurnalistic promovat de regretata Jeana Gheorghiu, a cărui școală de specialitate a și urmat-o dealtfel.
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments