23.6 C
București
sâmbătă, 13 iulie, 2024
Google search engine
DiverseFan Zone pe Calea Victoriei pentru microbiști și fanii naționalei

Fan Zone pe Calea Victoriei pentru microbiști și fanii naționalei

Pe durata turneului final al EURO 2024, în perioada 14 iunie – 14 iulie, suporterii naționalei de fotbal din Capitală și nu numai, sunt așteptați în spațiul Fan Zone de pe Calea Victoriei (parcarea de lângă Ateneu), acolo unde vor putea să vizioneze pe un ecran gigant toate partidele de la turneul final european de fotbal.

Fan Zone-ul de pe Calea Victoriei (lângă Ateneul Român) va fi deschis în fiecare zi pe perioada turnerului final, iar intrarea este liberă, în limita a 2.000 de locuri.

„Ne angajăm să îmbunătățim experiența fotbalistică pentru fanii noștri. Sperăm ca timp de o lună, în Piața George Enescu, să unim suporterii în pasiunea lor pentru fotbal și să sărbătorim împreună jocul pe care îl iubim cu toții. Sperăm că și Echipa Națională a României o să facă un turneu de poveste!”, spune Bogdan Jianu, Senior Brand Manager Bergenbier.

Timp de o lună în Fan Zone-ul din Piața George Enescu din București, suporterii naționalei vor avea parte de multe surprize, concursuri și bere consumată în mod responsabil, dar și alte produse alimentare ce însoțesc de obicei vizionarea unor partide de fotbal.

Vasile Trofim
Vasile Trofimhttp://canal33.ro
Vasile Trofim a intrat in presa la scurt timp după 1992. A început mai întâi ca fotoreporter-colaborator la Evenimentul zilei, in vremea în care director era Ion Cristoiu, a contribuit la cresterea săptămânalului „Expres Magazin” si a ziarului bucureștean „Ora”. Prins in tumultul vieții economice a ultimilor ani a scris pentru publicația online revista-patronatelor.ro. Se declară un fan necondiționat al stilului jurnalistic promovat de regretata Jeana Gheorghiu, a cărui școală de specialitate a și urmat-o dealtfel.
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments