12.4 C
București
vineri, 1 martie, 2024
Google search engine
DiverseFRF, un pas în plus în omologarea stadioanelor noastre de fotbal

FRF, un pas în plus în omologarea stadioanelor noastre de fotbal

Federația Română de Fotbal (FRF) a decis să treacă la o nouă etapă în ceea ce privește omologarea stadioanelor din țara noastră.

În cadrul ședinței Comitetului Executiv, care a avut loc în 30 ianuarie 2024, a fost propusă introducerea unor noi criterii de omologare a stadioanelor de fotbal din România, acestea urmând să fie împărțite în trei categorii.

Propunerea vine, în opinia FRF, ca o soluție pentru detalierea și buna înțelegere a criteriilor de diferențiere a stadioanelor în funcție de eșaloanele competiționale pentru care acestea urmează a fi utilizate. Vor exista trei categorii pentru fiecare eșalon competițional în parte, la nivel de seniori masculin, respectiv 1, 2 și 3.

Omologarea stadioanelor se va face și la nivel de fotbal feminin și juniori, dar nu pentru fiecare eșalon în parte. 

Printre criteriile ce vor fi luate în calcul în stabilirea categoriei se numără, conform detaliilor oferite FRF, dimensiunea terenului, dimensiunile vestiarelor echipelor și facilitățile oferite de acestea, amplasarea vestiarelor, facilitățile oferite de vestiarele arbitrilor, existența cabinetului doping și existența și facilitățile camerei pentru observatori.

Alte facilități oferite de stadion, cum ar fi locurile pentru persoane cu dizabilități, accesul oficialilor la rețea de internet wireless, platforme TV, parcări sau facilitățile oferite VIP-urilor, vor avea și ele un cuvânt greu de spus.

Vasile Trofim
Vasile Trofimhttp://canal33.ro
Vasile Trofim a intrat in presa la scurt timp după 1992. A început mai întâi ca fotoreporter-colaborator la Evenimentul zilei, in vremea în care director era Ion Cristoiu, a contribuit la cresterea săptămânalului „Expres Magazin” si a ziarului bucureștean „Ora”. Prins in tumultul vieții economice a ultimilor ani a scris pentru publicația online revista-patronatelor.ro. Se declară un fan necondiționat al stilului jurnalistic promovat de regretata Jeana Gheorghiu, a cărui școală de specialitate a și urmat-o dealtfel.
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments