14.3 C
București
vineri, 24 mai, 2024
Google search engine
StiriInternGeorge Simion: Au vrut să ne îngroape. Ciolacu e disperat să ajungă...

George Simion: Au vrut să ne îngroape. Ciolacu e disperat să ajungă președinte!

Partidul suveranist AUR alunecă spre alegeri pe o gheață din ce în ce mai subțire. George Simion a apărut zilele acestea în presă, după ce a ieșit la împărțit pliante la metrou și nu a avut baia de mulțime la care a visat. Nici în cadrul evenimentului de lansare a candidaților pentru Capitală, susținătorii AUR nu s-au înghesuit.


Despre acest declin ușor, dar sigur al partidului Alianța pentru Uniunea Românilor a vorbit și Ionuț Cristache, în emisiunea online „E adevărat?” cu Ionuț Cristache, difuzat pe Youtube Canal 33.


„Din cauza lui Nicușor Dan”


Cu un aer aparent de om prietenos și deschis la dialog, George Simion a ajuns cu întârziere la întâlnirea live cu publicul Canal 33.
Simion a folosit celebra scuză – „traficul”. A dat vina și pe Nicușor Dan, dar nu a argumentat de ce ar fi vina edilului, apoi a mai detaliat că a ales eronat să vină cu o companie de ridesharing, ca după câteva minute să se ofere să aducă un ziar de campanie din mașină, de jos.


Fără menajamente, Ionuț Cristache l-a întrebat pe George Simion unde a dispărut AUR, la care politicianul a răspuns fără să stea pe gânduri: „Au vrut să ne îngroape.”


Jurnalistul a adăugat că pare că „cineva a scos ștecherul din priză”, din cauza dispariției partidului din vizorul presei, iar liderul AUR a completat, după ce a întrebat dacă poate vorbi liber: „Cred că îl deranjăm pe domnul Ciolacu, criticându-l. Ciolacu e foarte disperat să ajungă președintele României.”


George Simion a sugerat că a fost interzis la televiziuni din ordinul actualului Prim-ministru: „Cine finanțează, domnule Cristache, aceste televiziuni? N-ați fost curios, măcar intuiți!”.

Urmărește în clipul de mai jos ce a avut de spus George Simion la întrebările lui Ionuț Cristache legate de membrii noi AUR, șansele la alegeri și asocierile cu politicieni cunoscuți acuzați de traseism politic:

YouTube player

Urmărește „E Adevărat?” cu Ionuț Cristache, în fiecare luni, de la 19.00, pe YouTube Canal 33!

Alina Maslin
Alina Maslinhttp://canal33.ro
Licențiată în jurnalism și științe ale comunicării la UAIC Iași și absolventă a masteratului Jurnalism Tematic, Universitatea din București. A realizat articole pentru Rador, a fost colaborator Europa Fm și editor în trustul Intact, pentru Antena 1 și Antena Stars. Este Producător executiv la Canal 33 HD si redactor www.canal33.ro
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments