9.6 C
București
vineri, 1 martie, 2024
Google search engine
DiverseGeorgina, partenera lui Cristiano Ronaldo, are noroc și la loterie, nu doar...

Georgina, partenera lui Cristiano Ronaldo, are noroc și la loterie, nu doar în dragoste

Georgina Rodríguez Hernandez s-a numărat anul acesta printre norocoșii câștigători la celebra Loterie de Crăciun care se desfășoară în Spania în fiecare an.

Destinul a vrut să-i facă într-un fel, o bucurie surprinzătoare, dată fiind suma de bani pe care partenera de viață a celebrului fotbalist Cristiano Ronaldo a câștigat-o la loterie: 20 de euro. Asta în condițiile în care cunoscutul model, care pe plan profesional „face” și pe moderatorul de televiziune în Spania, are o avere estimată la circa 15 milioane de euro.

Cea care i-a oferit lui Ronaldo doi copii va împlini 30 de ani pe 27 ianuarie (un al treilea s-a stins în primăvara anului 2022, la naștere).

Georgina Rodriguez a jucat un bilet pe care a scris cifrele ei preferate: 11448. Iar biletul a fost completat încă din prima lună de toamnă.

Potrivit presei de limbă spaniolă din lumea întreagă, interesant este și amănuntul conform căruia cu același bilet ea va intra în tragerea la sorți specială ce va avea loc și de Anul Nou!

Vasile Trofim
Vasile Trofimhttp://canal33.ro
Vasile Trofim a intrat in presa la scurt timp după 1992. A început mai întâi ca fotoreporter-colaborator la Evenimentul zilei, in vremea în care director era Ion Cristoiu, a contribuit la cresterea săptămânalului „Expres Magazin” si a ziarului bucureștean „Ora”. Prins in tumultul vieții economice a ultimilor ani a scris pentru publicația online revista-patronatelor.ro. Se declară un fan necondiționat al stilului jurnalistic promovat de regretata Jeana Gheorghiu, a cărui școală de specialitate a și urmat-o dealtfel.
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments