9.6 C
București
vineri, 1 martie, 2024
Google search engine
StiriH.D. Hartmann: „Trump l-a făcut muci pe Biden!”

H.D. Hartmann: „Trump l-a făcut muci pe Biden!”

Donald Trump pare să continuă a rămâne favoritul americanilor în ciuda acuzațiilor recente de viol, care s-au dovedit a fi neadevărate, după ce Curtea Federală l-a găsit vinovat numai de abuz sexual și defăimare, verdict despre care a vorbit și H.D. Hartmann la „Sfere de Interes”.

Cunoscutul analist a lăudat maniera în care miliardarul american a știut să folosească deciziile legate de acest proces în favoarea lui.

Donald Trump și-a încordat mușchii în Iowa obținând o victorie majoră, câștigând inimile a 51% dintre votanți, în timp ce Ron DeSantis și Nikki Haley au primit numai 21% și respectiv 19% dintre voturi.

În prezent se aproximează că Trump are 68% din voturile tuturor republicanilor, cu 57% mai mult decât oponentul său din același partid, Ron DeSantis, potrivit unui sondaj făcut de Abc News/Ipsos. De asemenea, același studiu mai arată că numai 28% dintre americani îl consideră pe Joe Biden apt fizic pentru a fi președintele SUA.

În cadrul emisiunii „Sfere de Interes”, moderată de Andrei Stoian, numai la Canal 33, H.D. Hartmann l-a lăudat pe Donald Trump pentru avansul pe care l-a obținut în fața celorlalți candidați, în cursa pentru președinția Americii.

„Nu știu cine își mai imagina că Trump nu mai are cele 74 de milioane de voturi pe care le-a avut acum trei ani. Este pentru prima dată în istoria politicii americane când un candidat, care a pierdut președinția, și-a menținut bazinul de vot intact. Trebuie să realizăm magnitudinea votului trumpist”, a precizat experimentatul analist politic.

Profilerul a mai dat vina pe „deep state-ul” american pentru probleme legale ale lui Trump, susținând că procesul ar fi fost orchestrat de familia Biden pentru a-l îngenunchea pe miliardar.

„Deep state-ul american va trebui să-și pună toate forțele capabile pe care le are pentru a-l împiedica pe Trump. Au crezut că îl vor zgâlțâii cu acele procese. A venit omul și l-a făcut muci pe Biden!. Acest scandal cu Hunter Biden a fost replica la minciunile statului paralel american la adresa lui Trump”, a explicat invitatul lui H.D. Hartmann.

Ascultă întreaga discuție dintre Andrei Stoian și H.D. Hartmann în videoclipul de mai jos.

Urmărește „Sfere de Interes” în fiecare luni și miercuri de la ora 20.00 și cu H.D. Hartmann în fiecare marți, de la orele 13.00 și 14.00, numai pe Canal 33!

Fabian Basalau
Fabian Basalauhttp://canal33.ro
În prezent student la Facultatea de Traducere și Interpretare, Fabian este jurnalist cu experienta de lucru in redactiile publicatiilor ProSport, B1 TV și DigiSport. Iubește să scrie și este pasionat de istorie, artă și tehnologie.
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments