22.3 C
București
sâmbătă, 13 aprilie, 2024
Google search engine
Alegeri 2024Ilan Laufer a ajuns în fruntea unei noi alianțe, Blocul Suveranist Român

Ilan Laufer a ajuns în fruntea unei noi alianțe, Blocul Suveranist Român

După scandalul recent al ieșirii din protocolul cu Alianța pentru Unirea Românilor (AUR), Ilan Laufer a făcut o nouă mișcare politică, creînd Blocul Suveranist Român.

Fostul ministru pentru Mediul de afaceri, comerț și antreprenoriat din Guvernul Mihai Tudose a devenit recent șeful Blocului Suveranist, mișcare care-și propune, printre altele, „eliminarea liderilor politici controlați de interesele unui sistem corupt”.  

„Blocul Suveranist Român va elimina de la conducerea țării actuala clasă politică ce a dus la dezbinarea României așa cum nu s-a mai întâmplat niciodată în istoria noastră. Vom elimina liderii politici controlați de interesele unui sistem corupt și putred care a distrus sistematic România în ultimii 33 de ani, sistem care a vândut țara bucată cu bucată la ordinul șefilor lor nevăzuți, care a dus la sărăcirea populației producând cel mai mare exod al românilor din istorie”, se arată în comunicatul de presă ce anunță înființarea acestei noi alianțe politice.

Liderii formațiunilor ce au constituit noua alianță susțin că vor fi fideli proiectului european și euroatlantic din care țara noastră face deja parte, dar că „refuză să mai fie tratați ca cetățeni de mâna a doua, la marginea Spațiului Schengen”.

„Deciziile aberante ale acestor lideri vânduți forțelor oculte au adus populația în pragul disperării. Nivelul de trai s-a prăbușit, sistemul de pensii este în colaps, românii nu au bani pentru alimentele de bază și medicamente, nu mai fac față la prețul întreținerii casei, la încălzire, la combustibil, nu își mai pot plăti ratele la bancă. Firmele românești, agricultorii și fermierii sunt aruncați în pragul falimentului, pentru ca un grup restrâns să aibă acces la funcții înalte, avioane private, șoferi și secretare. Refuzăm  să mai fim tratați ca niște cetățeni de mâna a doua care stau, prin reprezentanții săi, în genunchi la marginea spațiului Schengen, încercările continue de a fi umiliți și batjocoriți de birocrații de la Bruxelles, care vor să ne impună doctrina neomarxistă globalistă, și acționează prin orice fel de mijloace să distrugă suveranitatea României, familia tradițională, credința și tradițiile care ne definesc ca și națiune”, se mai arată în comunicatul de presă al alianței.

Blocul Suveranist Român, al cărui președinte a devenit Ilan Laufer, include pe lângă formațiunea omonimă și Coaliția pentru Națiune, Partidul Neamul Românesc, Partidul Dreapta Republicană, Partidul Reformator, Partidul Uniunea Populară Social Creștină, Alianța Național Țărănistă și Forța Identității Naționale.

Vasile Trofim
Vasile Trofimhttp://canal33.ro
Vasile Trofim a intrat in presa la scurt timp după 1992. A început mai întâi ca fotoreporter-colaborator la Evenimentul zilei, in vremea în care director era Ion Cristoiu, a contribuit la cresterea săptămânalului „Expres Magazin” si a ziarului bucureștean „Ora”. Prins in tumultul vieții economice a ultimilor ani a scris pentru publicația online revista-patronatelor.ro. Se declară un fan necondiționat al stilului jurnalistic promovat de regretata Jeana Gheorghiu, a cărui școală de specialitate a și urmat-o dealtfel.
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments