10.8 C
București
duminică, 3 martie, 2024
Google search engine
StiriLifestyleÎn 2024, Daniela Gyorfi mizează puternic pe nuanța roșu-arămiu

În 2024, Daniela Gyorfi mizează puternic pe nuanța roșu-arămiu

Anul 2024 a venit cu o schimbare majoră pentru Daniela Gyorfi. Cunoscuta artistă și-a surprins recent fanii printr-o schimbare de look radicală. Pentru a intra în ton cu schimbarea anului, aceasta a ales să-și vopsească părul într-o nuanță vibrantă de roșu – arămiu, aducând un aer proaspăt și îndrăzneț imaginii sale publice.

Decizia de a-și schimba culoarea părului nu a fost luată la întâmplare, ci a fost rezultatul consultării cu haistylist-ul ei de încredere, Adi Constantin. Acesta i-a sugerat încă din toamna anului trecut că ar fi momentul pentru o schimbare și i-a oferit sfaturi cu privire la ceea ce s-ar i potrivi cel mai bine fizionomiei și personalității sale.

„Nu mie mi-a venit ideea de a-mi schimba culoarea părului, ci hairstylist-ului meu, Adi Constantin. El mi-a zis din toamna anului trecut că trebuie să fac o schimbare, mi-a spus ce se poartă și ce m-ar avantaja, și cum am încredere în el, a fost o decizie pe care am luat-o cu bucurie”, a mărturisit Daniela Gyorfi în exclusivitate pentru canal33.ro.

Daniela Gyorfi, aceeași surprinzătoare vedetă ca la început / Sursă foto: instagram

Cu schimbarea de look drept punct de pornire, Daniela Gyorfi și-a îndreptat atenția către proiectele viitoare, iar muzica rămâne în centrul atenției, cu evenimente și colaborări de neratat.

„În acest an, concentrarea mea se îndreaptă către sfera muzicală, unde am pregătit o serie de evenimente. Este un an plin de oportunități artistice și proiecte speciale care îmi vor permite să mă conectez mai mult cu publicul meu”, a mai declarat Daniela.

Cu accentul pus pe muzică, artista are parte și de o vacanță surpriză pregătită de partenerul ei, George Tal. Acesta a decis să-și surprindă familia cu bilete pentru o escapadă în Spania, alături de fetița lor Maria și make-up artistul Tavi.

„Bucuria este cu atât mai mare că am primit și o surpriză de la George – bilete pentru o vacanță în Spania. Plecăm cu toții, alături de Maria și make-up artistul meu Tavi. Avem planuri de a explora Barcelona, de a ne plimba, de a petrece timp de  împreună, și, fără a ascunde acest fapt, sunt entuziasmată să fac și puțin shopping”, a mai spus vedeta pentru canal33.ro.

Carmen Gone
Carmen Gonehttp://canal33.ro
„Într-o lume a televiziunii, pasiunea devine putere” Cu o poziție de Producător Executiv la Canal 33, absolventă a Școlii de Televiziune Tudor Vornicu și studentă la Facultatea de Științele Comunicării. Cu o viziune proactivă și o pasiune profundă pentru arta acestei industrii, aduce contribuția în lumea dinamică a televiziunii de peste 6 ani. Cu o experiență semnificativă în producțiile de divertisment, a fost o prezență esențială în realizarea unor programe de succes pentru Antena 1 și Antena Stars. Implicarea constantă și experiența solidă o definesc ca un profesionist dedicat în domeniul media și divertisment.
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments