7.9 C
București
sâmbătă, 2 martie, 2024
Google search engine
StiriIon Cristoiu: „Americanii au votat zvăpăiatul!”

Ion Cristoiu: „Americanii au votat zvăpăiatul!”

Succesul înregistrat de fostul președinte american Donald Trump în cadrul primelor alegeri preliminare la capătul cărora se va cunoaște candidatul Partidului Republican pentru alegerile prezidențiale din acest an, din statele Unite, nu a scăpat atenție analistului Ion Cristoiu.

Procentul victorios de 51% înregistrat de Trump în cadrul alegerilor primare din Iowa, a fost interpretat de către Ion Cristoiu ca fiind un „mesaj planetar”. Cunoscutul jurnalist e convins că în prezent lumea are nevoie de excentricul miliardar în fruntea Statelor Unite ale Americii.

La podcastul „3×3 cu Ion Cristoiu”, moderat de Alexandru Răducanu, exclusiv pe canalul de YouTube oficial al Canal 33, Ion Cristoiu a vorbit despre adevărata importanță a victoriei lui Trump în Iowa și despre cum aceasta marchează o schimbare bruscă în opinia publică americană.

„Ei (n.r. Ron DeSantis și Nikki Haley) reprezentau partea moderată, de asta spun că este un mesaj planetar. Americanii au votat zvăpăiatul! În cadrul acestor alegeri primare s-au conturat două tendințe, Trump care este diliu și ceilalți care sunt calmi. Aștia au zis < Nu vrem măi unul calm!>. Ăsta este un semnal uluitor”, a specificat experimentatul jurnalist.

De asemenea, Cristoiu nu vede cum actualul șef al statului, Joe Biden, poate duce SUA mai departe deoarece, potrivit lui, planeta are nevoie de niște „rupturi”.

„America și planeta are nevoie de niște rupturi. Nimic nu e mai grav ca Biden. Dacă Trump ar fi fost la putere acum cu războiul, el se ducea să-l vadă pe Putin. El a încercat în diferite zone ale lumii să facă ceva. Aceste conflicte înghețate simt nevoia să le dai un brânci. În administrația Biden totul a rămas nemișcat”, a mai adăugat invitatul lui Alexandru Răducanu.

Ascultă întreaga discuție dintre Alexandru Răducanu și Ion Cristoiu în videoclipul de mai jos.

Urmărește „3×3 cu Ion Cristoiu” în fiecare săptămână, joi, de la 21.15, numai pe canalul oficial de YouTube al Canal 33.

Fabian Basalau
Fabian Basalauhttp://canal33.ro
În prezent student la Facultatea de Traducere și Interpretare, Fabian este jurnalist cu experienta de lucru in redactiile publicatiilor ProSport, B1 TV și DigiSport. Iubește să scrie și este pasionat de istorie, artă și tehnologie.
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments