18.5 C
București
sâmbătă, 13 aprilie, 2024
Google search engine
StiriInternIon Cristoiu: „Dacă Nicușor Dan câștigă din nou, nu pierde niciun partid!”

Ion Cristoiu: „Dacă Nicușor Dan câștigă din nou, nu pierde niciun partid!”

Cursa electorală pentru Primăria Capitalei continuă să fie una aprigă, în care fiecare candidat pare să aibă șanse egale de victorie, însă experimentatul Ion Cristoiu consideră că rolul de primar al Bucureștiului poate să îi revină numai lui Nicușor Dan.

În cadrul podcastului „3×3 cu Ion Cristoiu”, moderat de Alexandru Răducanu pe YouTube-ul oficial al Canal 33, jurnalistul a explicat că cea mai potrivită personalitate pentru poziția de primar al Bucureștiului rămâne Nicușor Dan, considerându-l o decizie sigură ce nu va încurca niciun partid.

„Interesul ambelor partide este să câștige Nicușor Dan. Dacă Firea câștigă îl deranjează pe Ciolacu, dacă Burdușa câștigă îl supără pe șeful de partid. De Nicușor Dan nu poți spune că a făcut politică. Dacă Nicușor Dan câștigă, nu a pierdut niciun partid!”, a specificat invitatul permanent al lui Alexandru Răducanu.

De asemenea, Ion Cristoiu a mai precizat că bucureștenii nu o să voteze niciodată pe cineva dacă nu este „mai spălat” din pur „snobism”, deși, potrivit lui, studiile unei persoane nu sunt neapărat un criteriu de departajare, adăugând că de exemplu „Eminescu ar fi fost un dezastru pentru Primăria Capitalei”.

Amănunte, vezi în videoclipul de mai jos cu Alexandru Răducanu și Ion Cristoiu.

Urmărește „3×3 cu Ion Cristoiu” în fiecare săptămână, joi, de la 21.15, numai pe canalul oficial de YouTube al Canal 33.

Fabian Basalau
Fabian Basalauhttp://canal33.ro
În prezent student la Facultatea de Traducere și Interpretare, Fabian este jurnalist cu experienta de lucru in redactiile publicatiilor ProSport, B1 TV și DigiSport. Iubește să scrie și este pasionat de istorie, artă și tehnologie.
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments