22.3 C
București
sâmbătă, 13 aprilie, 2024
Google search engine
StiriInternIon Cristoiu: „Piedone își negociază intrarea în AUR!”

Ion Cristoiu: „Piedone își negociază intrarea în AUR!”

Alegerile locale se apropie cu pași repezi, iar în lupta aprigă pentru Primăria Capitalei dusă de Nicușor Dan și Gabriela Firea, ambele tabere par să se afle la egalitate de forțe. Acest echilibru fragil riscă să fie rupt de Cristian Popescu Piedone, cel care, potrivit lui Ion Cristoiu, și-ar negocia intrarea în Alianța pentru Unirea Românilor (AUR).

Același jurnalist experimentat care dă și numele podcastului „3×3 cu Ion Cristoiu”, moderat de Alexandru Răducanu și difuzat exclusiv pe YouTube-ul oficial al Canal 33, a dezvăluit că Piedone, primarul sectorului 5, plănuiește să candideze la Primăria Municipiului București alături de AUR.

„Piedone negociază să fie candidatul AUR. Candidatura sa pentru AUR o să fie o mare lovitură! El chiar se potrivește, la AUR chiar e bun. Însă, trebuie să obțină, în primul rând, de la domnul Voiculescu dezlegare. Oricum partidul domnului Voiculescu (n.r. PUSL) este unul mort”, a precizat invitatul permanent al lui Alexandru Răducanu.

Consacratul scriitorul de presă a mai adăugat că dacă Piedone ajunge la un consens cu AUR fără să aibă crize de personalitate, acesta ar putea lua un scor foarte bun, dar Cristoiu rămâne totuși convins că Nicușor Dan va câștiga în cele din urmă alegerile pentru Primăria Capitalei.

Sondajul CURS realizat în perioada 9 – 23 februarie pe un eșantion de 1.067 de cetățeni cu drept de vot arată că 36% dintre bucureșteni îl vor pe Nicușor Dan în funcția de primar general, 33% pe Gabriela Firea și 10% pe Cristian Popescu Piedone.

Află amănunte în videoclipul de mai jos cu Alexandru Răducanu și Ion Cristoiu.

Urmărește „3×3 cu Ion Cristoiu” în fiecare săptămână, joi, de la 21.15, numai pe canalul oficial de YouTube al Canal 33.

Fabian Basalau
Fabian Basalauhttp://canal33.ro
În prezent student la Facultatea de Traducere și Interpretare, Fabian este jurnalist cu experienta de lucru in redactiile publicatiilor ProSport, B1 TV și DigiSport. Iubește să scrie și este pasionat de istorie, artă și tehnologie.
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments