14.6 C
București
vineri, 24 mai, 2024
Google search engine
StiriInternIon Cristoiu: „Presa este spionaj!”

Ion Cristoiu: „Presa este spionaj!”

Presa românească contemporană a fost criticată dur de-a lungul timpului, de la lipsa sa de transparență la superficialitatea cu care tratează subiecte importante, lucru observat și de experimentatul jurnalist Ion Cristoiu.

În cadrul podcastului „3×3 cu Ion Cristoiu”, moderat de Alexandru Răducanu, numai la Canal 33, jurnalistul care dă numele emisiunii a adresat mai multe critici presei contemporane din România, care potrivit acestuia a devenit foarte leneșă.

„Vă spun, vă conjur, vă dau sfat pe toată viața, presa este spionaj! Eu vreau de la ziar informații în exclusivitate. M-am plictisit de articole, de comentarii. Nu înțeleg ce s-a întâmplat. Ori este leneșă presa, ori nu știu”, a precizat Cristoiu.

Invitatul lui Alexandru Răducanu a mai adăugat că atunci când ai o redacție competentă nu ai cum să nu fii la curent cu tot ce mișcă în viața publică:

„Când ai o redacție de 20-30 de persoane, unul din ei răspunde de exemplu de PNL. În momentul în care răspunzi de PNL, ajungi de bei, mănânci, îi cunoști pe toți. Și la 12 noaptea îl suni pe ăla, șeful partidului, și îl întrebi: < Ia spune, domne ce s-a întâmplat? > Nu au cum să nu-ți zică că până la urmă și ei au nevoie de tine”, a sunat declarația profesională a lui Ion Cristoiu.

Ascultă întreaga conversație dintre Alexandru Răducanu și Ion Cristoiu în videoclipul de mai jos:

play-sharp-fill

Urmărește „3×3 cu Ion Cristoiu” în fiecare săptămână, joi, de la 21.15, numai pe canalul oficial de YouTube al Canal 33.

Fabian Basalau
Fabian Basalauhttp://canal33.ro
În prezent student la Facultatea de Traducere și Interpretare, Fabian este jurnalist cu experienta de lucru in redactiile publicatiilor ProSport, B1 TV și DigiSport. Iubește să scrie și este pasionat de istorie, artă și tehnologie.
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments