1.2 C
București
duminică, 10 decembrie, 2023
Google search engine
StiriInternIon Cristoiu se întoarce la editorialele care l-au consacrat! În fiecare zi...

Ion Cristoiu se întoarce la editorialele care l-au consacrat! În fiecare zi de luni găsiți „Clasamentul lui Cristoiu” pe canal33.ro

Începând cu 13 noiembrie celebrele editoriale ale jurnalistului Ion Cristoiu vor putea fi citite din nou, de data aceasta pe noul site www.canal33.ro, site-ul televiziunii Canal 33 HD, unde Maestrul Cristoiu va realiza “Clasamentul lui Cristoiu”, propria rubrică editorială alimentată în fiecare luni dimineaţa.

Istoric al clipei, Ion Cristoiu realizează, săptămânal, o radiografie realistă și inedită, condimentată cu duritate, dar și umor, a evenimentelor importante. Experienţa sa de 56 de ani de presă, oferă publicului doza de luciditate care nu-l lasă să fie păcălit de aparențe. Este un frenetic căutător în trecut, dar și în prezent și are abilitatea de a da la o parte valul înșelător așezat pe unele chipuri. Ion Cristoiu nu este un personaj comod și nici nu vrea asta. Este un vizionar, deoarece cunoaște trecutul, pe care l-a studiat cu o tenacitate uimitoare. Analizele sale pot să fie un leac, chiar dacă uneori au un gust amărui.

Ion Cristoiu semnează editorialul saptămânal „Clasamentul lui Cristoiu” pe www.canal33.ro

Ion Cristoiu deschide prestigioasa galerie a editorialiştilor www.canal33.ro unde 5 jurnalişti cu greutate, curaj şi condeie ascuţite, 2 oameni de comunicare cu expertiză incontestabilă precum şi numeroase alte personalităţi publice şi politice s-au alăturat  proiectului editorial al postului Canal 33 HD în calitate de guest-editori urmând să îşi facă publice opiniile, argumentele şi comentariile pe subiecte de mare interes.

Jurnalista Lelia Munteanu va analiza la rece, tranşant şi pertinent contextul, acţiunile, declaraţiile şi situaţiile generate de conflictul din Orientul Mijlociu. Andrei Stoian,analist de politică externă va continua să facă în scris ceea de mai mulţi ani reuşeşte să facă în emisiunea sa “Sfere de interes” de la Canal 33 HD: să prezinte realităţile lumii în care trăim. Robert Turcescu, jurnalist cu fler, autor, om de radio şi televiziune şi invitatul permanent al emisiunii „Jurnal de bord” de la  Canal 33 HD va pune degetul pe câteva răni sociale pe care le va evidenţia prin tuşe personale iscusit nuanţate. H.D Hartmann, carismatic şi efervescenţ comentator de politică externă şi profiler va analiza personalităţi şi acţiuni pe care le va aşeza în contexte politice, istorice si culturale complexe.

Adriana Săftoiu (invitata permanentă a emisiunii “La subiect”) şi Radu Herjeu (invitatul permanent al emisiunii “În spatele stirilor” ), ambii nume cu rezonanţă în comunicare şi profesionişti cu expertiză în domeniul instituţional cel mai înalt dar şi în companii private, vor scana şi diseca acţiunile şi declaraţiile oficialităţilor şi vor atrage atenţia asupra unor chestiuni aflate sub lupa mediei, pe agenda publică sau pe cea mai puţin publică a autorităţilor.

Octavian Hoandră– scriitor, jurnalist şi artist plastic, Col. (r)  Daniela IulianaTobă– expert în comunicare publică, Prof. Univ Cristian Barna, doctor în sociologie, profesor,  autor, expert în studii de securitate, intelligence, crimă organizată şi terorism,  Eugen Teodorovici – fost ministru de finanţe al României şi fost ministru al fondurilor europene şi Octavian Bădescu – antreprenor şi autor sunt printre personalităţile care vor semna editoriale pe sitelului televiziunii CANAL 33 HD .

Am creat produsul media Canal33.ro pentru a completa oferta Canal 33 Network cu cea mai versatilă, facilă şi accesibilă soluţie de informare. Pe lângă postul Canal 33 HD, studioul de podcast şi canalele tv digitale tematice oferite, am diversificat modalităţile de livrare către public a informaţiilor generate de echipa editorială consolidata cu nume foarte importante ale jurnalismului şi comunicării din România.. Siteul www.canal33.ro  este scânteia care va reactiva plăcerea savurării unor articole consistente, de autor, generate de editorialiştii şi jurnaliştii care cred în puterea jurnalismului facut cu responsabilitate şi curaj şi au venit alături de noi . Maestrul Ion Cristoiu precum şi o echipă extinsă de editorialişti vă vor informa curajos, asumat şi nuanţat. Siteul postului este de asemenea locul în care sunt rafinate opiniile şi  luările de poziţie din cadrul emisiunilor şi este modalitatea cea mai prietenoasă de a  aduce producţiile, moderatorii şi proiectele postului mai aproape de audienţa sa. Site-ul www.canal33.ro va îmbina dinamica şi eficienţa unui site de ştiri cu funcţionalitatea şi relevanţa unui partener de promovare al postului Canal 33 HD.” Alexandru Răducanu, fondator Canal 33 Network

Editorul coordonator al site-ului www.canal33.ro este experimentatul jurnalist Alexandru Catalan, cu experienţă de aproape 30 de ani în presa din România, în agenţii de presă şi redacţiile celor mai importante cotidiene (Adevărul, Capital, Libertatea, Click, ProSport ) ca şef de departament şi redactor sef adjunct. Alexandru Catalan este şi moderatorul a cinci emisiuni la Canal 33 HD.

Echipa editorială a site-ului www.canal33.ro cuprinde jurnalişti (Simona Stănoi, Vasile Trofim, Alina Măslin, Vera Diac, Gusti Constantin), moderatori şi redactori-prezentatori ai postului Canal 33 HD printre care: Romeo Chiriac, jurnalist şi realizator al emisiunii “Business Philosophy”, Cristina Andreea Stan, psiholog şi autor, realizatoarea emisiunii “La Plural”,  Simona Allice Man, expert în politici agricole, de mediu şi alimentare, moderatoarea emisiunii “Agroexpert”,  Vicenţiu Popa, realizator al emisiunii “O carte pe săptămână”, Olivia Cucoş, realizatoarea rubricii “Sport”, Ana Pârloaga, Oana Duţup, Ovidiu Pătrăşcanu precum şi alti moderatori ai postului Canal 33 HD.

Canal 33 HD este post de televiziune independent, difuzat pe toate reţelele de cablu și online, în lista Must Carry din 2020, un demers curajos şi unic pe piaţa media, prin abordarea sa holistică asupra dezvoltării umane. Programul stației încurajează gândirea critică, independentă şi spiritul antreprenorial în sensul larg, de asumare a responsabilității pentru propria viață și pentru dezvoltarea personală, profesională si spirituală. Emisiunile sale sunt realizate de profesionişti cu reputaţie în domeniile din care provin şi sunt axate pe analize de actualitate social-politică românească şi europeană, pe  dezbateri pe teme ce privesc dezvoltarea economică, antreprenoriatul, cariera, implicarea socială si performanţa. Canal 33 urmărește să repună la locul meritat în societate valorile autentice și să fie o sursă de informaţii actuale, de inspirație pentru progres, creativitate, prosperitate și împlinire personală, precum și pentru dezvoltarea spiritului de comunitate și colaborare.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments