12.4 C
București
vineri, 1 martie, 2024
Google search engine
StiriInternJodie Foster, copii cu Mel Gibson?

Jodie Foster, copii cu Mel Gibson?

Deși este o figură publică cunoscută, Jodie Foster a fost întotdeauna discretă în ceea ce privește viața ei personală. A recunoscut orientarea sa sexuală în 2007, când a dezvăluit că are o relație cu producătoarea de film Cydney Bernard.

Cele două au fost împreună timp de 14 ani și au avut doi copii, născuți prin fertilizare in vitro. În 2008, cele două s-au despărțit, iar Jodie Foster a început o nouă relație cu Alexandra Hedison, o actriță și fotografă americană, cândva iubita realizatoarei TV Ellen DeGeneres.

La scurt timp după ce a devenit mamă, presa a speculat că Mel Gibson ar fi tatăl copiilor ei, însă alte surse susțin că tatăl lor este cel mai bun prieten al actriței, Randy Stone, decedat în 2007.

Sursă foto: GETTY

Jodie Foster a recunoscut orientarea sa sexuală în 2007, în timpul discursului de mulțumire de la Globurile de Aur.

O căsătorie discretă

Jodie Foster și Alexandra Hedison s-au căsătorit în 2014, într-o ceremonie privată. Cele două au evitat să vorbească despre relația lor în public și au apărut împreună doar la câteva evenimente importante. În ianuarie 2024, au participat împreună la Premiile Globul de Aur, făcând o apariție surprinzătoare pentru fanii lor.

jodie foster

Jodie Foster, o actriță de succes

Jodie Foster este una dintre cele mai cunoscute și apreciate actrițe din lume. A câștigat două premii Oscar, pentru filmele „The Accused” (1988) și „Tăcerea mieilor” (1991), și a jucat în numeroase filme de succes, precum „Freaky Friday”, „Contact” sau „Panic Room”.

Simona Stănoi
Simona Stănoi
Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, Simona Stănoi este jurnalist de presă scrisă și televiziune. A scris în revistele Click!sănătate, Click!pentrufemei, Click!poftăbună, GoldMagazine.ro, a fost reporter al emisiunii Exclusiv Vip și redactor colaborator pentru interviuri publicate în cartea: „Culorile sunetelor“, editura RAO precum si jurnalist de televiziune in productii ale Antenei 1.
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments