8.5 C
București
sâmbătă, 2 martie, 2024
Google search engine
DiverseKamara: „Vreau o revanșă la Survivor!”

Kamara: „Vreau o revanșă la Survivor!”

Kamara, unul dintre cei mai cunoscuți artiști ai showbizului românesc și membru al formației „Alb Negru”, are încă regrete legate de participarea sa de anul trecut de la emisiunea „Survivor”. Îndrăgitul artist spune că s-ar întoarce oricând în Republica Dominicană, insula din Marea Caraibilor, acolo unde preț de cinci luni și mai bine se desfășoară în mod tradițional emisiunea.

El a precizat pentru canal33.ro că dincolo de aspectele financiare ale competiției, regretă faptul că nimeni dintre organizatori nu s-a gândit să-i ofere o a doua șansă.

„Nu știu de ce nu sunt în Dominicană, habar nu am! Nu fac eu jocurile, ci sunt alții care decid cine merge și cine nu merge! Nu știu deocamdată nimic, nu am vorbit nimic. Mi-aș fi dorit să merg, fiindcă felul în care am fost eliminat data trecută a fost foarte neprevăzut și a fost o greșeală din partea unuia dintre oameni care trebuia să voteze, care a crezut astfel că va elimina pe altcineva și m-au folosit drept persoană care putea să elimine pe acea persoană, fiind un personaj puternic”, a încercat el pentru canal33.ro o explicație a celor întâmplate în primăvara acestui an.

Kamara susține însă că nu este supărat pe nimeni.

„Dar până la urmă am înțeles, e un joc! Nu poți să te superi pe nimeni și nu m-am supărat pe nimeni! De ce? Fiindcă fiecare își face jocul așa cum știe spre a câștiga! Atâta vreme cât nu faci răutăți, atâta vreme cât nu faci un rău celuilalt, adică un rău vădit, orice alt joc de culise e cumva permis. Pentru că e un joc de strategie, Survivor! Nu se joacă doar pe traseu. Se joacă și în tabără, se joacă și la consiliu, se joacă peste tot. Non-stop se joacă! Totul e să știi cum să-i manevrezi pe restul!”, sună sentința sa personală.

Nu a uitat nici până astăzi strategia lui Dan Ursa, învingătorul de anul trecut

Dar chiar și la cei 47 de ani ai săi, el își dorește cu ardoare revanșa.

„Chiar îmi doresc o revanșă! Am plecat cu câștigătorul. Dan Ursa m-a scos pe mine, cel care a și câștigat. A scos pe toată lumea. Până la urmă puteam fi eu în finală. Dan Ursa a fost un personaj surprinzător fiindcă a venit foarte mare, a slăbit mult și nici nu părea prea tânăr. Părea mai mare decât îi arăta vârsta. Cumva asta l-a ajutat în ochii oamenilor. Mulți au zis < La vârsta lui… >, dar Dan Ursa e mai mic decât mine cu șapte ani. Și are și o pregătire de nu mai zic ce, fiindcă a mers sute de kilometri pe jos în Africa. Nu sute, mii de kilometri. A urcat pe munți…E un om destul de sportiv. El s-a îngrășat doar ca să aibă de unde să dea jos la Survivor. E o strategie bună, admirabilă, nu am ce să zic!”, a adăugat același Kamara.

Elena Ionescu, în centrul fotografiei, e momentan singura româncă care a făcut legea în jungla din Insula Dominicană

Legat de viitoare ediție a emisiunii-concurs ce va reveni la întâlnirea cu telespectatorii la jumătatea lunii ianuarie, Kamara avertizează că e foarte greu să crezi de la bun început într-un  favorit anume.

Kamara nu are niciun favorit pentru 2024!

„Mi-e foarte greu să spun cine va fi favorit. Pentru că sunt foarte diferiți. De exemplu, când au venit în sezonul nostru câțiva din edițiile precedente, și anume Delea și cu Zanni, la băieți, Oana și cu Elena, la fete, au crezut, pe moment, că vor face mare lucru. Or, nu e chiar așa! E destul de greu, trebuie să te rodezi. Și contează foarte mult și ce strategie adopți. Fiindcă te poate scoate și dacă ești bun. Te poate scoate oricând. Te trimite la vot o dată, de două ori, de trei ori și publicul zice gata, acasă cu el. Și aia e! Cam așa se întâmplă. Eu am fost de patru ori la vot, iar a patra oară n-a mai mers! M-au votat cât m-au votat, apoi n-a mai mers! Aia a fost!”, a conchis el în exclusivitate pentru canal33.ro.

Kamara va rămâne acasă să pregătească noi piese, unele cu trupa, altele, solo. Din componența celor două echipe de la Survivor 2024, ediție ce va debuta la jumătatea lunii ianuarie, fac parte nume trecute deja măcar o dată prin concurs, cum ar fi Zannidache, Alex Delea și Elena Ionescu, toți trei câștigători ai unor ediții precedente, TJ Miles,  Cătălin Moroșanu, Jorge, Jador, Andreea Tonciu, Roxana Nemeș, Ana Porgras, Ștefania Stănilă și Iancu Sterp. Marele premiu constă în 100.000 de euro!

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments