22.3 C
București
sâmbătă, 13 aprilie, 2024
Google search engine
Mai MulteComunicate de presaLansare aplicație PATRIMONIUM

Lansare aplicație PATRIMONIUM

PATRIMONIUM, un proiect de promovare a valorilor românești prin aplicația mobilă cu același nume, se lansează oficial luni, 15.04.2024. Datorită acesteia, de fiecare dată când vei trece pe lângă obiectele de patrimoniu, vei primi un text de prezentare, fotografii chiar un scurt film despre respectivul monument, clădire, biserică, muzeu etc. După care, dacă te-a convins, te va conduce să-l vizitezi.

Asociația pentru Educație Teofor te invită luni, 15.04.2024, ora 11:00, la Biblioteca Centrală Universitară, să participi la lansarea oficială a aplicației mobile PATRIMONIUM. Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile, doar pe baza unei solicitări de prezență, la adresa de mail office@ganditinromania.ro

La intrare se va prezenta și telefonul mobil cu aplicația PATRIMONIUM instalată. O poți descărca accesând:
– App Store: https://apps.apple.com/us/app/patrimonium/id6451440685
– Google Play: https://play.google.com/store/search?q=patrimonium&c=apps

Acest proiect este finanțabil prin subscripție publică, prin donații ale persoanelor fizice sau juridice, dar și prin contracte cu instituții de resort ca: Ministerul Culturii, Ministerul Turismului, Institutul Național al Patrimoniului, Administrații ale Monumentelor de For Public, Prefecturi, Primării, etc.

Adoptă un monument

Fiecare dintre dvs. puteți participa la promovarea patrimoniului românesc prin intermediul aplicației mobile PATRIMONIUM și vă puteți astfel asocia numele acestui proiect. Dacă doriți să aflați detalii despre cum puteti sprijini acest proiect, accesați pagina: https://ganditinromania.ro/proiect sau lăsați un mesaj la adresa 
office@ganditinromania.ro.

𝗣𝗮𝗿𝘁𝗲𝗻𝗲𝗿 𝗼𝗳𝗶𝗰𝗶𝗮𝗹:
OSCAR Downstream

𝗣𝗮𝗿𝘁𝗲𝗻𝗲𝗿𝗶 𝗶𝗻𝘀𝘁𝗶𝘁𝘂𝘁𝗶𝗼𝗻𝗮𝗹𝗶:
Ministerul Culturii
Institutul Național al Patrimoniului
Uniunea Arhitectilor din România
Muzeul Național al Literaturii Române

𝗣𝗮𝗿𝘁𝗲𝗻𝗲𝗿𝗶 𝗺𝗲𝗱𝗶𝗮:
TVR Cultural
Radio România Cultural

Simona Stănoi
Simona Stănoi
Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, Simona Stănoi este jurnalist de presă scrisă și televiziune. A scris în revistele Click!sănătate, Click!pentrufemei, Click!poftăbună, GoldMagazine.ro, a fost reporter al emisiunii Exclusiv Vip și redactor colaborator pentru interviuri publicate în cartea: „Culorile sunetelor“, editura RAO precum si jurnalist de televiziune in productii ale Antenei 1.
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments