1.2 C
București
duminică, 10 decembrie, 2023
Google search engine
StiriInternLiceanul SMART de la Canal 33 câștigă Premiul Myosotis la Gala Premiilor...

Liceanul SMART de la Canal 33 câștigă Premiul Myosotis la Gala Premiilor Radar de Media

Eduard Constantinescu, moderatorul emisiunii Liceenii Smart, de la Canal 33 a adus „acasă” primul său premiu din cariera fragedă de jurnalist.

Eduard este un elev model al Colegiului Național ,,Gheorghe Lazăr” din București. La recomandarea profesorilor, care au observat potențialul micului jurnalist, aceasta a luat în calcul să își dezvolte abilitățile de prezentator tv și a început colaborarea cu postul de televiziune Canal 33.

Liceenii SMART este o emisiune cu, despre și pentru liceeni, fiind una dintre puținele emisiuni din România în care scopul principal este ajutarea si informarea tinerilor cu privire la schimbările și experiențele trăite în această etapă a vieții.

În toate edițiile Liceenii SMART se abordează diverse subiecte, atât din sfera educației, cât și din alte domenii, contribuind la dezvoltarea corectă a tinerilor.

Fericitul câștigător a declarat că „Premiul Myosotis pentru realizarea emisiunii Liceenii SMART îmi dovedește, pentru a doua oară, vizibilitatea de care aceasta se bucură. Conținutul săptămânal reușește să ajungă la liceenii din toată țara și, astfel, să le schimbe viața de licean, să adauge un pic de extra savoare.

Toate acestea nu ar fi fost posibile fără doamna director de la Colegiul Național „Gheorghe Lazăr, doamna Ionela Neagoe, care a văzut potențialul de jurnalist în mine, fără Natalia Ghimfus, producătorul emisiunii, care este prezentă și ea la fiecare emisiune, doar că este în spatele camerelor și fără, bineînțeles, echipa din regia CANAL 33, care este mereu atentă la toate detaliile și care mă ajută la momentele-cheie ale emisiunii.

Sunt convins că acesta este doar începutul unei noi ere: era SMART.”

Emisiunea Liceenii SMART se vede pe Canal 33 în fiecare vineri, de la ora 18.00!

Alina Maslin
Alina Maslinhttp://canal33.ro
Licențiată în jurnalism și științe ale comunicării la UAIC Iași și absolventă a masteratului Jurnalism Tematic, Universitatea din București. A realizat articole pentru Rador, a fost colaborator Europa Fm și editor în trustul Intact, pentru Antena 1 și Antena Stars. Este Producător executiv la Canal 33 HD si redactor www.canal33.ro
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments